To je to što me zanima!

BiH: Pokušala se ubiti tri puta u dva dana i preživila

Jelena Popović prvo je u srijedu popila tablete. Uspjeli su je spasiti. Nakon toga je prerezala vene na rukama, no ostala je živa. Skočila je sa zgrade
Vidi originalni članak

Jelena Popović (27) iz Banjaluke se u srijedu navečer nije uspjela otrovati većom količinom tableta, te si je u četvrtakoko podneva prerezala vene na rukama. Pošto joj ni to nije uspjelo nakon nekoliko sati skočila je s četvrtog kata zgrade u banjalučkom naselju Borik. Stanari zgrade su ispričali kako su čuli vrisak njenog dečka Miodraga Stanetića s kojim je Jelena u toj zgradi živjela dvije godine koji je vikao: 'Ne, Jelena, ne!' Nije ga poslušala već se bacila na pločnik ispred zgrade. Stanetić se, prema riječima susjede, spustio ispred zgrade, skoro neodjeven i počeo je vikati i valjati se po zemlji, a je pozvao hitnu pomoć. Hitna je uskoro stigla i djevojku, koja je davala znakove života, prevezla u bolnicu.
- Bili su mirni i nikad se ništa nije čulo iz njihovog stana, ni buka ili vikanje - kazao je uznemireni susjed, dodavši kako su u zgradu doselili nakon što je mladićeva majka kupila i renovirala stan. Tamara Radlović, glasnogovornica Kliničkog centra Banjaluka je rekla da je Jelena Popović primljena na Odjel intenzivne s povredama glave, zdjelice, obje noge i lakšom povredom kralježnice.
– Trenutno je svjesna. Sve prognoze su preuranjene i neizvjesne - izjavila je glasnogovornica za Nezavisne novine.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • annnna 21.06.2009.

    EDINJO svaka ti čast...daj 5

  • annnna 21.06.2009.

    ja smotana pokušavam sačuvati živu glavu od ovakvih sraqnja oko nas...a ova silom želi sa ovog svijeta i ništa..

  • gaddy 21.06.2009.

    ahahhaha ma odustani vise...vidis da nemas srece... e j... hahhahah....nemore se ni ubit posteno

Komentiraj...
Vidi sve komentare