To je to što me zanima!

BiH: Učenik sjekirom napao profesora, a drugi snimali

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tri srednjoškolca maltretirala su svog profesora negdje prije Nove godine, navode iz škole. Trojac su izbacili, a profesor je suspendiran zbog šutnje
Vidi originalni članak

Učenici drugog razreda srednje Tehničke škole u Zenici napali su profesora Amera Kamenjakovića sjekirom, a njihovi kolege sve su snimali mobitelom i snimku objavili na internetu. Prije napada, drski mladići vrijeđali su profesora i otimali mu dnevnik. Tek nakon što je snimka osvanula na internetu i nakon što su novinari Dnevnog Avaza nazvali školu, ravnatelj Ekrem Bijeljinac pozvao je policiju. Trojicu mladića starih 16 godina , S. M., B. L. i H. Z., izbacili su iz škole, a dvojica A. D. i M. H.su dobila ukor jer su snimku objavili na internetu.
- Prošlog tjedna su mi na roditeljskom sastanku prigovorili da zataškavam incidente, a jedan od prisutnih roditelja rekao mi je kako djeca razmjenjuju snimku napada na profesora putem mobitela. Do tada nisam ni znao o čemu se radi. Zaplijenili smo jedan mobitel sa spornom snimkom i ostali smo šokirani jer je i sam profesor prešutio cijeli slučaj - izjavio je Bijeljinac. U policiji su objasnili kako cijeli incident ima elemente prekršajnog djela zbog uporabe hladnog oružja te će učenici, kao i profesor, biti saslušani u slijedećih par dana. Profesora su suspendirali iz škole jer nije prijavio slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sara70 18.02.2009.

    uh sto nisam ja bila na profesorovom mjestu ja bi mu tus jekuru u usta stavila,mamicu im ebem ludu,imam susjedu koja ima sina debila ,prije rata jedvo prezivljavali danas imaju firmu .tata radi i javno se vucara s kokama a mama je ta koja nesmije muzu zinut a sinu pogotovo e to su ti debili koji seru po skoli i gradovima.isto jos jedan slucaj prijateljica moja koja je nastavnica oborila ucenika na popravni , ali kaze decko je puno brzobrazan,kraj godine dosao tata prvi put u skolu ali s pistoljem i kaze ili ces dat 2 ili si mrtva,kaze ona nikaddddddd nece dobit 2 ako nebude zasluzio a ti ako imas muda slobodno pucaj i tatica se izgubio hocu da kaze djete koje je normalno nece praviti ni doma sranja a pogotovo vani ili u skoli.vec drugi put komentiram roditelji su krivi kako ogajaju djecua kad se ukoreze nemoze im niko nista al moze zakon strpat gova di im je mjesto u septicku jamu.

  • teić_777 17.02.2009.

    Sigurna san da je zaslužija.... Ma zanemarite... Ja san malo subjektivna kad je u pitanju škola....

  • bumbix 17.02.2009.

    U BIH ili ovdje kod nas, isto sr....Praksa je do sad pokazala: od ogavnog djeteta/učenika jedino je još ogavniji i nasilniji njegov roditelj.Pojedini učenici idu tako daleko da im je jedini cilj provokacije da nastavnik \"krene\", izbačen iz takta, na nju/njega ne bi li snosio sankcije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare