To je to što me zanima!

Trčao posred ceste usred noći, ali se sigurno vratio u šumu

ZASLIJEPLJEN: Prelazio je cestu i izašao pred kombi. Uplašila su ga svjetla na vozilu. Od straha je po državnoj cesti trčao 200-injak metara
Vidi originalni članak

Bio sam sam u kombiju. Vozio sam polako. Odjednom je ispred mene nasred ceste istrčao mali medvjed, započeo je svoju priču čitatelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Snimku koje je potom napravio nastala je oko 21.30 sati. Medvjeda je sreo na cesti koja iz Ogulina vozi preko Poljanca prema Plitvičkim jezerima u mjestu Selište Drežničko. Na cesti u tom trenutku nije bilo nikog osim njega i medvjedića. Obojicu je nenadani susret iznenadio pa se mrki medo dao u bijeg.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vjerojatno su ga zaslijepila svjetla na vozilu. Počeo je trčati po cesti, a ja sam uzeo mobitel da ga snimim. Krenuo sam polako voziti za njim, a on je trčao posred ceste. Potrajalo je dok sam otključao mobitel i uključio kameru, a medo je nastavio trčati po cesti - opisuje naš čitatelj. Medjedić je pred kombijem trčao nekoliko desetaka metara. U jednom trenutku kao da je namjeravao pobjeći s ceste, ali se umjesto toga priključio na državnu cestu D1 koja vodi prema Plitvičkim jezerima. Kao da je znao koji pravac kretanja je ispravan za automobile, pa se držao desne strane ceste ili su ga svjetla na vozilu toliko prestravila da je od straha zaboravio kako da im umakne.

- Snimka traje 20-ak sekundi. Vozio sam 20-ak kilometara na sat, a medvjedić je sigurno u tom razdoblju pretrčaio 200-tinjak metara.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare