To je to što me zanima!

Bijeg završio sudarom s dva policijska auta i ogradom: Imao hladno oružje, nema vozačku...

Slovenska policija uhitila je vozača i suvozača iz neregistriranog Volkswagena Polo, koji je vozio 33-godišnjak bez vozačke dozvole. Krivudao je autoputom i bježao policiji
Vidi originalni članak

Na autocesti od Grosuplja do Ljubljane slovenski policajci otkrili su neregistrirano vozilo Volkswagen Polo kojim je upravljao 33-godišnji vozač iz Ljubljane. Vijugao je autocestom i opasno mijenjao trake. Uz vozača, u vozilu je bilo još dvoje ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO - Najbrža potjera u povijesti Velike Britanije:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vozač nije slijedio znakove policije da se zaustavi i nastavio je opasnu vožnju sve do tunela Šentvid, gdje je skrivio prometnu nesreću. Sudario se s dva policijska vozila i zaštitnom ogradom - priopćila je ljubljanska policija.

Vozača i suvozača policija je privela. U incidentu su lakše ozlijeđena dva policajca, a nastala je i materijalna šteta na vozilima.

IPAK GA UHITILI Drama na Floridi: Policajci ga lovili u ludoj potjeri, on bacio dvomjesečnu bebu na njih

Vozač koji nema valjanu vozačku dozvolu, u postupku je odbio alkotest, a zbog sumnje da je vozio pod utjecajem droga, naložen mu je liječnički pregled, a oduzeto je i vozilo.

Kod njega i u vozilu pronađeno je hladno oružje koje je policija zaplijenila i provodi prekršajni postupak prema Zakonu o oružju.

RASVJETNI STUP ZAKRČIO CESTU Velika potjera u Zagrebu: 'Kaos. Sudario se pa počeo bježati'. Policija traži vozača Renaulta

- Zbog sumnje u kaznena djela sprječavanja službenog djela ili odmazde protiv službene osobe i opasne vožnje, privest će ga istražnom sucu - rekli su iz ljubljanske policije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sasa66 13.06.2021.

    Vjerovatno je imao grickalicu za nokte.

  • os-lega 13.06.2021.

    Ovo je zaista bilo dramatično, jezivo i uznemirujuće.

  • crazy mind 12.06.2021.

    ocka prinesi wincesterko, indijaneri prihajajo 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare