News

Komentari 4

Bijeg završio sudarom s dva policijska auta i ogradom: Imao hladno oružje, nema vozačku...

Bijeg završio sudarom s dva policijska auta i ogradom: Imao hladno oružje, nema vozačku...

Slovenska policija uhitila je vozača i suvozača iz neregistriranog Volkswagena Polo, koji je vozio 33-godišnjak bez vozačke dozvole. Krivudao je autoputom i bježao policiji

Na autocesti od Grosuplja do Ljubljane slovenski policajci otkrili su neregistrirano vozilo Volkswagen Polo kojim je upravljao 33-godišnji vozač iz Ljubljane. Vijugao je autocestom i opasno mijenjao trake. Uz vozača, u vozilu je bilo još dvoje ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO - Najbrža potjera u povijesti Velike Britanije:

- Vozač nije slijedio znakove policije da se zaustavi i nastavio je opasnu vožnju sve do tunela Šentvid, gdje je skrivio prometnu nesreću. Sudario se s dva policijska vozila i zaštitnom ogradom - priopćila je ljubljanska policija.

Vozača i suvozača policija je privela. U incidentu su lakše ozlijeđena dva policajca, a nastala je i materijalna šteta na vozilima.

Vozač koji nema valjanu vozačku dozvolu, u postupku je odbio alkotest, a zbog sumnje da je vozio pod utjecajem droga, naložen mu je liječnički pregled, a oduzeto je i vozilo.

Kod njega i u vozilu pronađeno je hladno oružje koje je policija zaplijenila i provodi prekršajni postupak prema Zakonu o oružju.

- Zbog sumnje u kaznena djela sprječavanja službenog djela ili odmazde protiv službene osobe i opasne vožnje, privest će ga istražnom sucu - rekli su iz ljubljanske policije.

Najčitaniji članci