To je to što me zanima!

Bijela kuća traži 5,9 milijardi $ za pomoć žrtvama 'Harveya'

Prema nekim procjenama pomoć potrebna žrtvama uragana Harvey u Teksasu i Louisiani dosegla je 150 milijardi dolara, a 5,9 milijarda bi predstavljalo samo početni iznos
Vidi originalni članak

Bijela kuća će zatražiti od Kongresa da hitno deblokira oko 5,9 milijardi dolara za pomoć žrtvama uragana Harvey koji je poharao Teksas i dio Louisiane, rekao je u petak jedan američki dužnosnik.

Taj zahtjev bi mogao biti  upućen u petak, rekao je isti izvor.

Prema nekim procjenama pomoć potrebna žrtvama uragana Harvey u Teksasu i Louisiani dosegla je 150 milijardi dolara, a 5,9 milijarda bi predstavljalo samo početni iznos.

Savjetnik Bijele kuće za domovinsku sigurnost Tom Bossert rekao je u četvrtak kako će zahtjev vjerojatno biti upućen u nekoliko faza, kako budu pristizali podaci o šteti nastaloj zbog poplava.

Iznos koji će biti potreban za obnovu šteta uzrokovanih uraganom vjerojatno će se približiti iznosu od 110 milijardi dolara koliko je izdvojeno 2005. nakon uragana Katrina.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Kresokralj 02.09.2017.

    Sada ce oni zaratiti s nekim drugim,nebi me cudilo da iza poplave stoji Masonska Masinerija

  • jozo1303 02.09.2017.

    Isporucit će jednu turu oružja u Siriju ili tamo gdje imaju priliku zakuhati i riješen problem a mozda i mi pomognemo kupnjom koje ture...što bi to bilo za nas...!? skupi se par poduzetnika na hrvatski način i riješe Trumpov problem...!!

  • rashomonn 02.09.2017.

    Pa neka smanje za jedan od onih novih deset nosača aviona što su poručili, otprilike je to cena po komadu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare