To je to što me zanima!

Bijeli studenti se ispričali zbog urina u gulašu crnaca

Dva studenta ispričala su se za snimanje videa na kojem prikazuju kako su maltretirali crnce na sveučilištu Free State u Južnoafričkoj Republici
Vidi originalni članak

Uprava sveučilišta Free State zabranila je studiranje Roelofu Malherbu i Schalku van der Merweu jer su snimili uznemirujuću snimku. Mladići su preko svojih odvjetnika objasnili kako je sve bila šala i da su umjesto urina u gulaš crncima sipali "bezazlenu" tekućinu. Podsjetimo, na snimci se vidi pet crnaca radnika, četiri žene i muškarac, kako piju pivo i komentiraju ragbi utakmicu. Trenutak poslije petero crnaca kleči na koljenima, a ispred njih se nalaze plastične posude s gulašem koji je pomiješan s urinom i u koji se netom prije popišao bijelac. Gulaš su popili, a onda se ispovraćali pred svojim zlostavljačima koji su umirali od smijeha. Nakon skandala koji je izbio nakon plasiranja snimke u javnost zaposlenici fakulteta su se zgrozili ponašanjem bijelih studenata.
- Nisam takvo što očekivala niti od jednog studenta jer ih sve smatram svojom djecom - kazala je Emma Koko (40), koja već 20 godina radi na Free Stateu, gdje i njezin sin pohađa nastavu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • amelie7 29.02.2008.

    Primitivne budale!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare