To je to što me zanima!

Bila je intimna s kardinalom, a njezin sin traži test očinstva

Slovenija: Ugledni svećenik Franc Rode (78) tvrdi kako je sve to laž i izmišljotina te kako se cijela priča zasniva na glasinama i tvrdnjama neimenovanih izvora
Vidi originalni članak

Tanja Breda koja danas ima 61 godinu je bila u intimnim odnosima s kardinalom Francom Rodeom (78) te je rodila sina Petera koji sada traži test očinstva, piše 24ur

Da bila sam u intimnim odnosima s kardinalom 1969. godine odnosno kada sam imala 18 godina, potvrdila je u utorak Slovenka Tanja za Delo. Godinu dana nakon toga u njemačkom sanatoriju je rodila sina Petera no tvrdi kako on nije kardinalov sin. Peter danas živi na Bliskom istoku, a nedavno je tražio test očinstva. Peter je preko odvjetnika poručio kako je pisao kardinalu no on mu nije odgovorio. Peter je kardinala vidio samo jednom, kada je imao pet godina. Tada je zajedno s majkom bio u posjetu rođakinji koja živi u blizini Celja, a tamo je onda bio i Rode. 

Osoba koja je Delu otkrila aferu je rekla da je Rode bio Tanjin učitelj vjeronauka. Ona se preselila u Njemačku, a kasnije se vratila u Sloveniju sa suprugom Nijemcem koji je Petera priznao kao svojeg sina.    

Rode je rekao da je sve to laž i neistina te da se cijela priča temelji na glasinama i tvrdnjama neimenovanih izvora. Oštro je opovrgnuo tvrdnje o očinstvu te je naglasio kako će iskoristiti sva pravna sredstva kako bi se zaštitio.

Idi na 24sata

Komentari 307

  • davor2 29.08.2012.

    bolje i nju sto je hebao..nego necije dijete..dajte ljudima nak se zene..pa to je prirodna potreba..svejedno se svi seve medjusobnoo..samo steta te djece sto ih saljete u te crkve,da se ludaci izivljavaju na njima..

  • user_140683 29.08.2012.

    A gledajte ga samo kako bogo bojažljivo izgleda, ni mrava nebi zgazio, ali maloljetnicu bi svejedno karao.

  • polo60 29.08.2012.

    Ovo postaje interesantno žene se počele takmičiti koja je više puta spavala s klerom ,samo sada dolaze prave ,biskupi su u pitanju ,neka nova moda .

Komentiraj...
Vidi sve komentare