To je to što me zanima!

Bila je iscrpljena i dehidrirana: Pronađena je Paula Juraj (76)

Njezin nestanak prijavio je tijekom vikenda njen sin Miroslav (56). Ženu su našli u šumi u Odri. Obitelj se zahvaljuje svima koji su pomogli u potrazi za Paulom...
Vidi originalni članak

Pronađena je Paula Juraj (76) koja se ovoga vikenda izgubila na području Novog Zagreba. Njezin nestanak prijavio je sin Miroslav (56). Ženu su našli u šumi u Odri. Bila je vidno iscrpljena i dehidrirana pa su joj djelatnici Hitne pomoći dali infuziju. Prevezli su je potom u bolnicu, potvrdio nam je Miroslav.

Obitelj se zahvaljuje svima koji su pomogli u potrazi. 

'Prešao sam cijeli Novi Zagreb'

- Čitav Novi Zagreb sam prešao, nekoliko puta su mi vidjeli majku, na svaki trag sam brzo pojurio ali bez sreće. Pozvao sam policiju i prijatelje da mi pomognu u potrazi - govorio je Miroslav u nedjelju.

Prvo ju je vidjela jedna gospođa u nedjelju rano ujutro nakon što je vidjela objavu na Facebooku. Vidjela ju je oko 7:30 u blizini Avenije Dubrovnik kako nosi granje za potpalu, no kada je zamolila mamu Paulu da ju pričeka dok ide po auto, ona se jednostavno odšetala, a gospođa ju više nije mogla naći. 

Kasnije je viđena oko 12 sati u Sopotu, no ljudi koji su ju vidjeli objavu na Facebooku nisu vidjeli sve do 13:00 sati, kada su pozvali Miroslava koji je došao u roku od nekoliko minuta i pretražio čitav kvart. 

- Čak sam i u Klari dobio dojavu da su ju vidjeli, ljude koji su bili u njihovom dvorištu je pitala kako doći do Remetinca, a nakon toga se udaljila u nepoznatom smjeru - rekao je jučer Miroslav.
 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • tublek 31.07.2017.

    tko god nije imao bolesnog člana obitelji nema pojma kako je vodit brigu za takve osobe

  • ivana105_1 31.07.2017.

    Bravoooooo!!! Hvala svim dobrim ljudima a sinu Najveće Hvala, tako se čuva svoja majčica!!!

  • teaa 31.07.2017.

    Zena ima Alzhaimera! Vidi se po slikama da nije dobro, izgleda puno starije i dajte joj napravite zube, slaba je a bez zubi ne moze normalno jest! Ne treba se brinut samo o djeci nego i o starcima koji vise ne mogu jer su bolesni!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare