To je to što me zanima!

Bila je na naslovnici Playboya: Lijepa Katja želi srušiti Putina

Katja Gordon je radila kao televizijska i radijska voditeljica, a na Putinovu poziciju juriša kao samostalna kandidatkinja razočarana i vlašću i opozicijom...
Vidi originalni članak

Novinarka Ekaterina Gordon (37) druga je žena koja ulazi u utrku za predsjednicu Rusije. Sama sebe je prozvala Katja, a izbore želi iskoristiti kako bi promovirala prava samohranih majki i njihove djece. 

Katja je radila kao televizijska i radijska voditeljica, a na Putinovu poziciju juriša kao samostalna kandidatkinja razočarana i vlašću i opozicijom. Ističe kako nikad u životu nije glasala na izborima i dodaje:

- Shvatila sam da se svi oni hrane iz istog korita. Postoje mnoge populističke teme, ali postoji i jedna realnost - mi smo zemlja samohranih majki, a za njih nitko ne mari, rekla je Gordon u svom video predstavljanju.

Katja je, osim po karijeri u medijima, poznata i po fotografiranju za naslovnicu ruskog Playboya 2014. godine. U svom profesionalnom radu i dosad se ponajviše zalagala za prava majki i djece, piše Mirror.

Predsjednički izbori u Rusiji održat će se u ožujku iduće godine. Očekuje se da će se Vladimir Putin kandidirati i, naravno, još jednom pobijediti. 

Osim Katje, još jedna žena ulazi u utrku. Riječ je o TV voditeljici Kseniji Sobčak koja želi ujediniti nezadovoljne glasače, ali nema namjeru napadati Putina. 
 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • simunicevdom 03.11.2017.

    Juris na kitu.

  • Symbian 02.11.2017.

    Obzirom na broj mušterija - mogla bi dobit priličan broj glasova.

  • marko738 02.11.2017.

    Putin pa opet Putin sjajna zvjezda što na nebu sja voli te radnička klasa. Klonirat ga treba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare