To je to što me zanima!

'Bila je pod pritiskom': Majka prerezala vrat trima kćerima

Christina Booth nazvala je broj za hitne intervencije i rekla da njezine kćeri, krvare i ne prestaju plakati. Policija ih je pronašla s prerezanim vratovima. Oporavljaju se
Vidi originalni članak

Žena američkog vojnika, Christina Booth (29) iz Olympije, u Washingtonu, zaprepastila je  malu zajednicu u kojoj žive nakon što je hladnokrvno pokušala ubiti svoje troje djece.

Christina je u subotu oko 1 ujutro nazvala broj za hitne intervencije i rekla da njezine kćeri, dvogodišnjakinja i šestomjesečne blizanke, krvare i ne prestaju plakati. Policija je ubrzo nakon dolaska, u spavaćoj sobi na katu kuće, pronašla djevojčice s razrezanim vratovima. Hitno su prebačene u dječju bolnicu Mary Bridge gdje su operirane. Sve tri se uspješno oporavljaju.

Policija vjeruje da je u trenutku napada na djevojčice, otac Tommy bio u kući. Nakon ispitivanja, policija je Tommyja pustila na slobodu. Christina je osumnjičena za tri pokušaja ubojstva, javlja Daily Mail.

Susjedi su policiji kazali kako su primijetili promjenu u Christininom ponašanju nakon što se njezin suprug, narednik u vojnoj bazi Lewis-McChord, po drugi put vratio s misije u Afganistanu. Christinu znaju kao vedru, susretljivu i društvenu osobu, a nakon rođenja blizanki viđali su je puno rjeđe. Vjeruju da je bila pod velikim pritiskom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • s1983 03.02.2015.

    to nisu roditelji....to su spodobe...

  • lilyan 30.01.2015.

    možda je upala u postporođajnu, nije se imala kome obratiti, muž nije prepoznao, bez svake zafrkancije ali to može dovesti do ozbiljnih psihičkih poremećaja i nažalost do ovakvih postupaka. boriti se sa troje tako male djece a imati psihičkih problema je katastrofalno-pod hitno na liječenje.

  • fiore 30.01.2015.

    nije dijete za svakoga!treba njoj pomoć psihijatra i to odmah!

Komentiraj...
Vidi sve komentare