To je to što me zanima!

Našli tijelo Mirjane Jukić: Kroz prozor vidjela da leži na podu...

Rijeka: Policija je provalila u stan i utvrdila da je naša kolegica preminula. Detalje ne znamo, ali smo šokirani ovom tragedijom, poručili su iz Živog zida dok glavni tajnik navodi da se u prosincu ispisala iz stranke
Vidi originalni članak

Bivša gradska vijećnica Živog zida Mirjana Jukić (49) pronađena je jučer mrtva u svojem stanu. Okolnosti smrti još se utvrđuju i ne može se sa sigurnošću reći što se točno dogodilo, javlja Novi list. Neslužbeno se doznaje kako je umrla prirodnom smrću.

- Čuli smo za informaciju da je Mirjana Jukić pronađena mrtva u svom stanu. Ona je bila član stranke nekoliko godina, a od 12. mjeseca nije član stranke. Nije nam poznato što se dogodilo - rekao nam je Tihomir Lukanić, glavni tajnik Živog zida.

Naime, krajem prosinca prošle godine podržala je proračun Vojka Obersnela, što je izazvalo velike napade prema njoj od strane kolega iz Živog zida. 

- O ovom tragičnom događaju nama je javila njezina susjeda koja je rekla da ju je vidjela kroz prozor da leži na podu u svom stanu. Nakon toga je pozvana policija koja je provalila u stan i utvrdila da je naša kolegica preminula. Detalje ne znamo, ali smo šokirani ovom tragedijom. Zbog solidarnosti s obitelji i prijateljima preminule odgađamo sva javna istupanja za ovaj tjedan radi žalosti mnogih članova i priprema oko pogreba - naveli su iz Živog zida, prenosi Novi list.

Mirjana Jukić rođena je 20. travnja 1970. godine, a u Gradsko vijeće ušla je prije dvije i pol godine kad je Živi zid na lokalnim izborima bio u koaliciji s Akcijom mladih. Kao gradska vijećnica nije se previše eksponirala, ali upućeni kažu da je bila jako angažirana kad je riječ o socijalnim pitanjima.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Jedan_dečko 12.02.2019.

    Tko zna šta je, srčani, moždani itd

  • kažemja 12.02.2019.

    Prirodnom smrću? Kako mogu znati ako nisu još obavili obdukciju?

  • kogahebe 12.02.2019.

    Dobro da susjeda zna poviriti kroz prozor..

Komentiraj...
Vidi sve komentare