To je to što me zanima!

Bildt odgovorio F. Hartmann: Bolje da je čitala moje knjige

I dok je Hartmann u Sarajevu pitala što Bildt radi tamo, kad je govorio da je Milošević "dobar momak", švedski ministar na svom je blogu napisao da ona širi laži
Vidi originalni članak

Švedski ministar vanjskih poslova Carl Bildt u Sarajevu se nije obazirao na grube riječi Florence Harmann koja se žestoko bila obrušila na njega spočitavajući mu da nema pravo biti u tom bosanskohercegovačkom gradu na obilježavanju 20. godišnjice opasade grada jer svojedobno nije učinio ništa kako bi spriječio strahote koje su pogodile i Sarajevo i BiH, javlja večernji.hr

U subotu je ipak progovorio o sarajevskom incidentu. Nekadašnjoj glasnogovrnici Haaškoga suda koja je radila i kao ratna izvjestitteljica Bildt je poručio da bi joj bilo bolje da je pročitala njegove knjige, umjesto da okolo širi laži, prenosi Local. 

I dok je Hartmann u Sarajevu pitala što Bildt radi ovdje, kad je govorio da je Milošević "dobar momak", švedski ministar na svom je blogu napisao da su podatci koje je iznijela netočni i podsjetio da nije u situaciji da postavlja bilo kakva pitanja, s obizirom da je Francuska izdala nalog za njezinim uhićenjem jer nije platila kaznu od 7000 eura zbog čega je sud kaznu preinačio u zatvorsku.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • rodjo rodjin 09.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • arpad juranic 09.04.2012.

    Gospodina (,ako je ikada to bio ) diplomatski proglasiti jednostavno nepozeljnom osobom.Zbog takvih mumija krvarila je i jos je zemlja puna suza .

  • Gružanin 09.04.2012.

    Karl B. SMRAD NAD SMRADOVIMA

Komentiraj...
Vidi sve komentare