To je to što me zanima!

Bildta 'provozali': Preko Splita u Zagreb pa onda u Dubrovnik

Švedski ministar vanjskih poslova u četvrtak navečer stigao je u Dubrovnik na 9. Croatia Forum. No, taj je put za Bildta imao rutu koja je sve, samo ne uobičajena
Vidi originalni članak

Carl Bildt, švedski ministar pokušavao je u četvrtak veći dio poslijepodneva doći do Dubrovnika na 9. Croatia Forum. Prvo je, oko 18.50 sati sletio u Split, a na konačno odredište stigao je tek iza 23 sata. 

Svoje, u najmanju ruku čudno, putovanje detaljno je opisivao preko svog Twitter profila.

- Trebao sam stići u Dubrovnik, no umjesto toga sam se našao u zračnoj luci u Splitu. Ovo ostaje regija iznenađenja - napisao je u prvom tvitu.

Nakon sat vremena slijedi drugi Bildtov tvit: 'Još je gore. Nakon polijetanja iz Splita, Croatia Airlines nas je odvezla u Zagreb. To nije pretjerano pristojno ponašanje'.

 - Drama se nastavljaSada su nam iz Croatia Airlinesa kazali da moraju promijeniti posadu - napisao je u novom tvitu Bildt i ironično dodao "vrlo lijepo od njih da su nas sve povezli na ovu vožnju".

Nedugo potom Bildt se opet oglasio: 'Posljednja vijest. Vjerojatno smo krenuli natrag prema Dubrovniku. Ili negdje drugdje. Život je cirkus'.

No, to nije bio i posljednji tvit švedskog ministra vanjskih poslova.

Naime, dva sata poslije ponovo se oglasio: 'Moj put iz Washingtona preko Frankfurta, Splita, Zagreba i uz mnogo konfuzije sada me, zapravo, konačno doveo u Dubrovnik.'

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Drug Tito 13.07.2014.

    Zagadi nan lipu nasu, jos si nan samo ti fali.

  • Drug Tito 13.07.2014.

    Aj ca, ko te zva da dodjes. Nisi dobrodosa.

  • liliana 12.07.2014.

    Super,drugo nije zaslužio.Nije shvatio poantu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare