To je to što me zanima!

Prijatelji su više od 60 godina, a sada su otkrili da su - braća!

Alan Robinson i Walter Macfarlane obojica su odrasli na Havajima. Upoznali su se u školi. DNK test je pokazao da imaju istu biološku majku. Sada će zajedno putovati...
Vidi originalni članak

Alan Robinson i Walter Macfarlane su bili prijatelji više od 60 godina. Upoznali su se u školi na otoku Oahu na Havajima. Nedavno su otkrili zahvaljujući DNK testu na Ancestry.com da su polubraća.

Obojica su rođeni i odrasli na spomenutom otoku. Često su zajedno igrali nogomet, a Robinson je za razliku od polubrata volio partijati. Macfarlane je rekao da nije znao da je Robinson posvojen. 

- Imao sam brata kojeg sam izgubio kada je on imao 19 godina tako da nikada nisam imao nećakinje i nećake - kaže Robinson. Macfarlane je preko interneta tražio informacije o svojem ocu, ali nije imao sreće. Na kraju su obojica koristili stranicu Ancestry.com i shvatili sa imaju istu biološku majku. 

- Bio sam šokiran - kaže Macfarlane. Dvojica prijatelja koji su zapravo bili braća podijelili su tu vijest s prijateljima i obitelji u subotu navečer. 

- To je zaista bio snažan osjećaj. To je bio najljepši i najbolji dar za Božić - kaže Robinson. Braća između kojih je 15 mjeseci razlike sada planiraju zajedno putovati i uživati u mirovini, piše KHON2.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Smoke_on_the_Water 28.12.2017.

    Kad se još koji puta naroljaju "otkriti" će da su jedan drugom tata i mama.

  • Vlad 28.12.2017.

    Neko vrijeme poslije rata (II. svjetskog), nitko ne zna tko je kome tata. Ali neka bude među nama. To ne zna niti mama :-)

  • 28.12.2017.

    prijatelji ili “prijatelji”?

Komentiraj...
Vidi sve komentare