Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prijatelji su više od 60 godina, a sada su otkrili da su - braća!

Alan Robinson i Walter Macfarlane obojica su odrasli na Havajima. Upoznali su se u školi. DNK test je pokazao da imaju istu biološku majku. Sada će zajedno putovati...

Foto: Screenshot/YouTube/KHON2 News

Alan Robinson i Walter Macfarlane su bili prijatelji više od 60 godina. Upoznali su se u školi na otoku Oahu na Havajima. Nedavno su otkrili zahvaljujući DNK testu na Ancestry.com da su polubraća.

Obojica su rođeni i odrasli na spomenutom otoku. Često su zajedno igrali nogomet, a Robinson je za razliku od polubrata volio partijati. Macfarlane je rekao da nije znao da je Robinson posvojen. 

- Imao sam brata kojeg sam izgubio kada je on imao 19 godina tako da nikada nisam imao nećakinje i nećake - kaže Robinson. Macfarlane je preko interneta tražio informacije o svojem ocu, ali nije imao sreće. Na kraju su obojica koristili stranicu Ancestry.com i shvatili sa imaju istu biološku majku. 

- Bio sam šokiran - kaže Macfarlane. Dvojica prijatelja koji su zapravo bili braća podijelili su tu vijest s prijateljima i obitelji u subotu navečer. 

- To je zaista bio snažan osjećaj. To je bio najljepši i najbolji dar za Božić - kaže Robinson. Braća između kojih je 15 mjeseci razlike sada planiraju zajedno putovati i uživati u mirovini, piše KHON2.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message