To je to što me zanima!

'Bilo bi dobro da Srbija Hrvatskoj "puše za vrat"'

Vidjet ćete da će Hrvati u tom slučaju brzo reagirati, kako u EU ne bi bili primljeni u paketu sa Srbijom, rekao je član Europskog parlamenta
Vidi originalni članak

Član Europskog parlamenta iz Slovenije Jelko Kacin izjavio je u petak da bi za Hrvatsku bilo dobro da joj Srbija "puše za vrat" na putu u Europsku uniju jer bi se onda Hrvatska potrudila ubrzati svoje pregovore s Bruxellesom.
- Ako nemamo Srbiju u procesu približavanja Europskoj uniji, onda dobivamo izrazite teškoće u BiH, Crnoj Gori, Makedoniji... Čak i Hrvatska će se mnogo bolje potruditi da ispuni uvjete ako joj Srbija bude puhala za vrat, kazao je Kacin večernjoj emisiji "Odmevi" RTV Slovenija.
- Vidjet ćete da će Hrvati u tom slučaju brzo reagirati, kako u Europsku uniju ne bi bili primljeni u paketu sa Srbijom, rekao je Kacin, koji djeluje i kao izvjestitelj o približavanju Srbije EU-u u Europskom parlamentu, govoreći o političkoj situaciji u Srbiji pred nedjeljni drugi krug predsjedničkih izbora.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Cipi_Ri 03.02.2008.

    Gnome .. Hoces reci da nisam u pravu...??? Vidjece se .

  • vemi 02.02.2008.

    Bravo, manitou!

  • manitou 02.02.2008.

    jebala vas europska unija i nato. umjesto da smo od svoje države napravili autohtonu oazu mira i ekonomskog prosperiteta , mi se nudimo ovima i onima u bescjenje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare