To je to što me zanima!

"Bilo bi zanimljivo da skačem bungee, ali nema šanse"

Predsjednik je ovih dana u svojoj rodnoj Baškoj Vodi. Tu će biti do nedjelje kad ide u neretvanski kraj, a poslije se sastaje sa stranim državnicima na Brijunima
Vidi originalni članak

Odmor  zapravo ne postoji na ovoj funkciji. Sad sam u društvu dvoje mojih ministara. Idemo na otvaranje jednog turističkog objekta na Baškom Polju. Iskoristit ćemo vrijeme za razgovor, kaže predsjednik Ivo Josipović koji je ovih dana u svojoj rodnoj Baškoj Vodi.

Tu će biti do nedjelje kad ide u neretvanski kraj na Maraton lađa, a poslije se sastaje sa stranim državnicima na Brijunima.

- Na Brijunima ću malo uživati, ali i raditi. Jedan azijski šeik, koji je zadužen za gospodarstvo u svojoj zemlji te predsjednik jedne nama susjedne države doći će nam u posjet. Sastat ćemo se na Brijunima - rekao je predsjednik. 

Svakodnevno popije kavu u kafićima na baškovoškoj rivi i popriča s mještanima. Na plažu ne ide, usprkos vrućini i želji.

- Sad je to već nemoguće. Nije to ni odmor ni kupanje jer mi stalno netko prilazi, a i gužve su velike. U toku sam sa svim zbivanjima - kaže Josipović koristeći priliku da pohvali naše sportaše na Olimpijadi. 

Od svih aktivnosti koji se nude u njegovom rodnom kraju, on ostaje vjeran boćama koje rado zaigra s prijateljima i stranačkim kolegama. 

- Znam da bi vama bilo zanimljivo da skačem bungee jumpingom, ali nema šanse, zaključuje dobro raspoloženi Josipović. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Markoo1995 11.08.2012.

    pa da se jadan polomi :D

  • Debela kvočka 11.08.2012.

    DRUŽE TITO MI TI S(V)E KUNEMO DRUŽE TITO-mi ti s(v)e kunemo Zaboraviti zločine mi tvoje ne ćemo, Ogrezle su čizme,u hrvatskoj ti krvi U zločinu i nedjelu uvijek si bio prvi. Ubijao godinama,bez milosti,bez suda Još i danas spominju te,sva imena luda Maknut' ćemo ploče tvoje,uništiti slike Da tvojem drugom ja ne damo prilike. Krunica mi oko vrata,križ mi je u ruci Zaludu vam demoni,crveni i opaki vuci Sava uzvodno poteče,ispuni ti se želja Narodu Hrvatskom,donese vlat veselja. Druže Tito ,bio si ,naše rosno "cvijeće" Na vrhu zločinačke kolone što se kreće Nek bi vječni spomen na nedjela tvoja Na žrtve bez groba,bez imena,bez broja. Crni druže Tito,njihova ljubičica plava Trag nedjela tvojih,nosiše i Drava i Sava, Sagradit ćemo tebi,mi kipove od blata Nek' budu uspomena na grobove Hrvata. Osamdeset osam i..posadit' ćemo ruža Nek' na žrtve tvoje,lijep se pogled pruža Nek štafeta ukleta,trči od jutra do mraka Te aveti sablasne,srp i zvezda petokraka. Najveći si krvnik bio,ti na prostoru tom Spomen taj će vječno ostat' u sjećanju mom Pržio nam se u paklu,od jutra do mraka Nek ti tamo svijetli tvoja,zvezda petokraka.

  • čamil 10.08.2012.

    Nemojte predsjedniče, samo bi vam noge ostale na konopcu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare