To je to što me zanima!

Bio čak na plastičnoj operaciji: Uhvatili ga nakon 30 godina...

Luiz Carlos da Rocha si je, dok je bio u bijegu, promijenio ime. Sumnja se da je proizvodio kokain u  Boliviji, Kolumbiji i Peruu te su ga krijumčarili u SAD i Europu. U biznisu je zaradio preko 100 milijuna dolara
Vidi originalni članak

Luiz Carlos da Rocha je policiji bježao više od 30 godina. Uhićen je u velikoj policijskoj akciji u Brazilu, objavile su vlasti u nedjelju. Narkobos Luiz Carlos de Rocha, zvan ''Bjeloglavi' bio je čak na plastičnoj operaciji kako bi izmijenio svoj izgled. Policija je u spomenutoj akciji zaplijenila i automobile, avione, farme i stanove vrijedne više milijuna dolara.

Dok je bio u bijegu narkobos si je promijenio ime u Vitor Luiz de Moraes. Sumnja se da je proizvodio kokain u  Boliviji, Kolumbiji i Peruu te su ga krijumčarili u SAD i Europu. U biznisu je zaradio preko 100 milijuna dolara, piše The Sun. Rocha bi u zatvoru trebao provesti narednih 50 godina.  

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • NikolaBevanda 03.07.2017.

    Nije čovjek imao drugog izbora jbg...

  • kamenjar 03.07.2017.

    A koju lovu imaju,Seks,Bauk,Zoki,Karamarko,Greguric,Valentic,Josipovic i drugi a mi im jos dajemo placu !!!!

  • poetična 03.07.2017.

    A nije nesto bas promijenio opis.. trebao je poraditi na nosu da mu budee vise špicasti i tanak il izvaditi hrskabicu da bude sasvim tumbast..à i sto nije dodao sala iz dupeta u obraze da su fino okruglasti..a i pustiti bradu onoliko da se moze fino zafrkati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare