To je to što me zanima!

Bio je pijan? Vozač pogazio i usmrtio pješaka pa pobjegao

Vozača za kojega se sumnja da je u trenutku nesreće imao 2,33 g/kg alkohola u krvi benkovački policajci uhitili su pola sata nakon što je na kolniku naletio na pješaka
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći koja se u 1 sat u noći na četvrtak dogodila na D-27 u Stankovcima jedna je osoba smrtno stradala, javlja Antena Zadar.

Sumnja se da je 49-godišnjak pod utjecajem alkohola upravljajući Mercedesom iz smjera Šibenika prema Benkovcu na kolniku udario 47-godišnjeg pješaka.

Pješak je preminuo na mjestu nesreće. Vozač se potom udaljio, no policijski službenici pronašli su ga pola sata kasnije u Stankovcima.

Kriminalističko postupanje je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • lelazlata 04.01.2018.

    a zaboravili ste na sinkopu i šupe i sve ok

  • MINISTAR_3 04.01.2018.

    Tamo ljudi neki loču a ne piju,ja sam nedavno bio tamo kod Karina kod nekog Čede kupovat neki materijal građevinski,mahnem čovjeku da ga pitam gdje je to on spusti prozor,jedva govori kako je pijan i dok mu nisam obećao platit pivu,neće mi reć.I šta ću ajmo na benzinsku platim pivu i to je to

  • Wiga 24_500 04.01.2018.

    za 1 osobu se u HR ne ide u zatvor,,,do sada bezbroj puta dokazano jer Hrvatska je pravna država a pravosuđe na nivou.,tek za dvije i više usmrćenih osoba može se računati na koji mj.uvjetne kazne,ako sinkopa nije u pitanju !

Komentiraj...
Vidi sve komentare