To je to što me zanima!

Bio je zaljubljen u nju: Zadavio je djevojku (18) i bacio u jezero

Srbija: Čedomiru Đuriću (66) odredili su pritvor. Navodno je priznao da je Draganu Ćirić (18) povezao autom i ubio ju u napadu ljubomore jer se viđala s drugima
Vidi originalni članak

Tijelo Dragane Ćirić (18) iz srpskog Zaječara policija je pronašla u srijedu navečer u obližnjem jezeru. Njen očuh prijavio je nestanak u ponedjeljak, a policija je odmah privela Čedomira Đurića (66) koji je u početku negirao, a zatim priznao ubojstvo.

Kako piše srpski Blic, muškarac je rekao da je bio zaljubljen u Draganu i bio je ljubomoran jer se viđala s drugima. Povezao ju je od Zaječara, gdje je išla u srednju školu, do sela Salaš te su se posvađali u autu, a Đurić ju je u naletu bijesa zadavio. 

Pritvorili su ga, a na DNK analizu poslali su vlasi kose iz njegova auta. 

Idi na 24sata

Komentari 149

  • Samo mali 13.12.2014.

    ali samo ime govori čedomir..........naljepse srpsko ime posle.....šešeljovih metastaza....

  • ljubica ljubičica_1 12.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Tamara34 12.12.2014.

    Gdje ste sad vi koji ste pisali da sva djeca koja nestanu da su sama pobjegla,pogledajte šta se ovoj curi dogodilo.Moja sućut njenim roditeljima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare