To je to što me zanima!

"Bio sam čovjek za svadbe i sprovode": Dječak štiti okoliš

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ministar otkriva svoje tajne strasti i zbog čega je sretan što više nema kose. Njegov životopis pun je samohvale. U njemu ističe i da nikad nije kasnio u školu...
Vidi originalni članak

Do prije sedam, osam godina imao je bujnu kosu, nikad nije kasnio na sate ni markirao, a u slobodno vrijeme opušta se kuhanjem ili planinarenjem. Najmlađi ministar u Vladi Zorana Milanovića, ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović , nema mnogo iskustva u visokoj politici, ali iza sebe ima desetogodišnji staž u jaskanskim gradskim tijelima i tvrtkama.

Rođen je u Zagrebu 19. siječnja 1978. godine , no kao i većina mlađih stanovnika Jastrebarskog za sebe kaže da je rođeni Jaskanac. Njegova majka Jadranka u Jastrebarskom je starosjedilac, dok je otac Zdravko podrijetlom iz Lasinje. Jadranka je radila na lokalnom radiju i poslije u računovodstvu Narodnog sveučilišta Jastrebarsko, a danas je vlasnica računovodstvenog servisa i uspješna mala poduzetnica. I njegov otac Zdravko, nakon karijere na rukovodećim radnim mjestima u nekoliko tvrtki, i sam se okušao u poduzetničkim vodama.

Zmajlović ima i dvije mlađe sestre, Anu (34) i Antoniju (26). Sad ima odličan odnos s njima, no priznaje da nije uvijek bilo tako.

>>> Cijelu nepoznatu biografiju ministra Zmajlovića pročitajte u subotu u tiskanom izdanju 24sata...

No, osim toga, u subotnjem broju 24sata možete pročitati i sve o navodnoj čudotvornoj crkvi u Istri .

Vjernici iz čitave zemlje hodočaste do crkve sv. Foške vjerujući da će ozdraviti, zatrudnjeti...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video


Idi na 24sata

Komentari 39

  • sol 28.02.2015.

    ka se hvalis sam, znaci nikome nista ne znacis, po njegovom bio je naj, a otkuda mu tolika, nabusitost, bahatost, samoljublje, i bezobraznost, da u ovoj situaciji kakova je hr, sebi priusti sve te pogodnosti na racun, naroda, voli sebe i samoga sebe, a ostale ne jeb, zo je profil lika, sa hvalospjevima, i to jos nebulozno radno mjesto, min, zastite okolisa, (izmisljeno) zar se o zastiti ne brinu, ljudi koji kupe smece, sortiraju smece, kiliki ciste okolinu, kose travnjake i i i, jao si ga nama sa takovima, itrazite pravu istinu o njemu, pa objavite, usporedit cemo, a malo je istine,

  • mmirka 28.02.2015.

    nemaju pojma koliko iritiraju ljude s ovim bezveznim reklamiranjem... svi redom su nesposobni uhljebi.. da nisu na drzavnoj sisi krepali bi od gladi nesposobnjakovici.

  • kokaza5 27.02.2015.

    A komentara...neznam tko bi valjao ovom narodu?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare