To je to što me zanima!

"Bit će mjesta za one koji su u kampanji na suprotnoj strani"

Karamarko, Milošević i Milinović, kandidati za mjesto predsjednika HDZ-a su u Sportsko rekreacijskom centru Kukavica pokraj Bjelovara predstavili programe
Vidi originalni članak

Hrvatskoj demokratskoj zajednici potrebno je jedinstvo jer posljednjih pola godine dešavaju se stvari koje samo štete stranci, koja ima pobjedničke ambicije na lokalnim i idućim parlamentarnim izborima, rečeno je u četvrtak u Sportsko rekreacijskom centru Kukavica pokraj Bjelovara gdje su svoje programe predstavili Tomislav Karamarko, Ivan Domagoj Milošević i Darko Milinović. Ujedno su izjavili da u slučaju pobjede ima mjesta za sve koji su u predizbornoj kampanji na suprotstavljenim pozicijama. 

"Prljava kampanja šteti svima"

Sva trojca su prije početka iznošenja programa kazali kako prljava kampanja šteti svima a najviše stranci. Milošević je izjavio da svoj pobjednički program temelji na tri točke. 

- Vratiti povjerenje građana i HDZ-e pretvoriti je u modernu demokršćansku stranku. Drugo je otvaranje stranke prema svim slojevima društva i treće na temelju novog gospodarskog i socijalnog programa stranku na izborima dovesti na pobjedničko postolje – kazao je Milošević. 

"Hrvatskoj nudimo bolju ekonomsku i političku situaciju"

Karamarko je poručio kako se predaleko otišlo u prljavoj kampanji, aludirajući na Milinovića, koji je i u Kukavici, ponovio kako je dilanje dokumentima dno demokracije. Karamarko je najavio kako će u slučaju pobjede predsjedniku ŽO HDZ-a Bjelovarsko – bilogorske županije ponuditi mjesto potpredsjednika stranke, kao i još petorici potpredsjednika. Milinović i Milošević su kazali kako oni nikome ne nude mjesta u stranačkoj strukturi, već program koji će im osigurati pobjedu, a hrvatskoj bolju ekonomsku i političku situaciju od one u kojoj se zemlja danas nalazi. Upitan dali to znači da će ŽO BBŽ-a svoj glas dati Karamarku u zamjenu za potpredsjedničko mjesto, Marijan Coner je kazao kako će nakon predstavljanja programa svih kandidata, delegati zauzeti stav kome dati glas. 

- Napokon se počelo uvažavati mišljenje baze, a ne kao do sada iz Zagreba donositi odluke koje su se na nižoj razini bez pogovora provodile – kazao je Coner, ujedno najavljujući dolazak i ostalih predsjedničkih kandidata u Bjelovar kako bi iznijeli svoj program, kao jedino relevantno mišljenje o kandidatima za budućeg predsjednika najjače oporbene stranke.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • sevignon 11.05.2012.

    Unutarstranacki izbori pruzaju Hdz idealnu priliku da na celo stranke dodu mladi i pametni ljudi koji su u stanju promjeniti stvari,i kojima bi clanovi vjerovali,a ne Kosoricu i Milinovica koji su vec pokazali gubitnicki mentalitet.Iskreno mi se najbolji čini program mladoga Miloševića,koji se ne libi uhvatiti u koštac sa bitnim pitanjima,ne izbjegava na njih odgovoriti,a i ne služi se jeftinim trikovima,pozivanja na prvog predsjenika Tuđmana,preko kojeg mnogi žele doći do predsjednicke fotelje.To upravo rade i Karamarko i Kosor

  • ivanka78 11.05.2012.

    Milošević je najmlađi i najbolji kandidat.Dok se ostali kandidati prepucavaju i svoju kampanju baziraju na "rekla-kazala",Milošević ne gubi vrijeme na nepotrebnu demagogiju,već se fokusira na plan i program kako ponovno ojačati HDZ i Hrvatsku.

  • leonarda1234 11.05.2012.

    sdp stvarno nema ni program ni plan, ništa čime bi izveli hrvatsku iz krize, a šta su nam sve obećavali, doista je jadno gledsti ovo kako oni međusobno neznaju tko je kome šta, ponašaju se ko muhe bez glave....sad jedino ostaje da se hdz spasi iz ove crne rupe u koju tone sa jadrankom, sa novim predsjednikom i novim ljudima sve je moguće, Domagoj se super pokazuje u svim prilikama pa treba njega na mjestu predsjednika....gore nam biti ne može, jedino bolje, ali ovi kriminalci od jace, karamarka, milinovića, prgometa nisu nam od koristi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare