Obavijesti

News

Komentari 22

"Bit će mjesta za one koji su u kampanji na suprotnoj strani"

"Bit će mjesta za one koji su u kampanji na suprotnoj strani"
1

Karamarko, Milošević i Milinović, kandidati za mjesto predsjednika HDZ-a su u Sportsko rekreacijskom centru Kukavica pokraj Bjelovara predstavili programe

VIDEO

Hrvatskoj demokratskoj zajednici potrebno je jedinstvo jer posljednjih pola godine dešavaju se stvari koje samo štete stranci, koja ima pobjedničke ambicije na lokalnim i idućim parlamentarnim izborima, rečeno je u četvrtak u Sportsko rekreacijskom centru Kukavica pokraj Bjelovara gdje su svoje programe predstavili Tomislav Karamarko, Ivan Domagoj Milošević i Darko Milinović. Ujedno su izjavili da u slučaju pobjede ima mjesta za sve koji su u predizbornoj kampanji na suprotstavljenim pozicijama. 

"Prljava kampanja šteti svima"

Sva trojca su prije početka iznošenja programa kazali kako prljava kampanja šteti svima a najviše stranci. Milošević je izjavio da svoj pobjednički program temelji na tri točke. 

- Vratiti povjerenje građana i HDZ-e pretvoriti je u modernu demokršćansku stranku. Drugo je otvaranje stranke prema svim slojevima društva i treće na temelju novog gospodarskog i socijalnog programa stranku na izborima dovesti na pobjedničko postolje – kazao je Milošević. 

"Hrvatskoj nudimo bolju ekonomsku i političku situaciju"

Karamarko je poručio kako se predaleko otišlo u prljavoj kampanji, aludirajući na Milinovića, koji je i u Kukavici, ponovio kako je dilanje dokumentima dno demokracije. Karamarko je najavio kako će u slučaju pobjede predsjedniku ŽO HDZ-a Bjelovarsko – bilogorske županije ponuditi mjesto potpredsjednika stranke, kao i još petorici potpredsjednika. Milinović i Milošević su kazali kako oni nikome ne nude mjesta u stranačkoj strukturi, već program koji će im osigurati pobjedu, a hrvatskoj bolju ekonomsku i političku situaciju od one u kojoj se zemlja danas nalazi. Upitan dali to znači da će ŽO BBŽ-a svoj glas dati Karamarku u zamjenu za potpredsjedničko mjesto, Marijan Coner je kazao kako će nakon predstavljanja programa svih kandidata, delegati zauzeti stav kome dati glas. 

- Napokon se počelo uvažavati mišljenje baze, a ne kao do sada iz Zagreba donositi odluke koje su se na nižoj razini bez pogovora provodile – kazao je Coner, ujedno najavljujući dolazak i ostalih predsjedničkih kandidata u Bjelovar kako bi iznijeli svoj program, kao jedino relevantno mišljenje o kandidatima za budućeg predsjednika najjače oporbene stranke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...