To je to što me zanima!

Bitka se bliži kraju: Hoće li ovi izbori dati velika iznenađenja?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tko će iduće četiri godine vladati gradovima, općinama i županijama? Vjerojatno će tek u manjem broju slučajeva sve biti poznato nakon prvog kruga lokalnih izbora
Vidi originalni članak

Bitka se bliži kraju. Tko će iduće četiri godine vladati gradovima, općinama i županijama? Sve prognoze upućuju na to da će tek u manjem broju slučajeva sve biti poznato nakon prvog kruga lokalnih izbora. Prvi neslužbeni rezultati bit će poznati nedugo nakon zatvaranja birališta u nedjelju navečer. 

Hoće li ovi izbori donijeti velika iznenađenja? Mogu li tzv. velike stranke zadržati utjecaj ili će se suočiti s uspjehom sve brojnijih samostalnih igrača? Hoće li se već rezignirani birači okrenuti izvanstranačkim kandidatima? Ili će, pak, sukladno strahovanjima, biti zabilježen rekordno nizak odaziv na izbore? 

U nedjelju s početkom u 20.45 sati 24sata TV donosi cijele večeri prve rezultate lokalnih izbora, izravna javljanja, reakcije i analize naših gostiju. Uz voditelja Tihomira Ladišića izbore komentiraju komunikacijska savjetnica Aleksandra Kolarić te novinari 24sata i Večernjeg lista Tomislav Klauški, Boris Rašeta i Marko Špoljar.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • marijaterezija2 19.05.2013.

    Uvijek su gubitnici građani pogotovo oni optimisti koji nešto očekuju

  • wasdwasd 19.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • TomislavVk 19.05.2013.

    Jedino da nam siđe dragi Bog s neba možda bi On uspio napraviti neko čudo od ove trule države, inače nemam za koga glasovati i neću se s tim uopće zamarati. Našu državu su vodili i vode polupismeni ljudi koji ne znaju složiti jednu prosto proširenu rečenicu i koji gledaju kako će namaknuti u svoj džep, a narod kao narod uvijek je bio i bit će glup i tu se ne može ništa promijeniti.Ja ću ići masnoj guski mazat perje, ma nek' im mama ide na glasanje, moj glas neće nitko dobiti, jer su svi isti i na žalost ništa se od devedesetih godina do dana današnjeg nije promijenilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare