To je to što me zanima!

Bitka za novac: Žužić i Šitumi se na sudu nisu ni pogledali

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na računu Udruge 'Hrabro dijete' je 4,1 milijun kuna, prikupljenih u humanitarnoj akciji za Noru, čiji roditelji traže da se novac blokira dok sud ne odluči čiji je
Vidi originalni članak

Na Općinskom sudu u Novoj Gradiški u ponedjeljak su Đana Atanasovski i Ivica Šitum te predsjednica Udruge 'Hrabro dijete' Jasminka Žužić iznijeli argumente oko privremene mjere zabrane raspolaganja novcem prikupljenim za Noru Šitum.  

Na računu Udruge je nešto više od 4,1 milijuna kuna, prikupljenih u humanitarnoj akciji. Roditelji preminule djevojčice traže od suda da donese odluku o privremenoj zabrani raspolaganja novcem dok se ne donese odluka kome pripada. 

Jasminka Žužić se protivi tome i ističe kako Udruga nije niti namjerava novac trošiti dok institucije ne donesu odluku kome on pripada. Tijekom izlaganja argumenata suprotstavljene strane se nisu ni pogledale, kao ni u hodniku ispred sudnice. 

Žužić: Nećemo se protiviti odluci suda

Ivica Šitum je nakon rasprave rekao kako mu je bilo jako mučno prolaziti ponovo kroz sve ovo, dodajući kako je davno moglo biti riješeno da su svoj posao odradili oni koji su to trebali. 

- Nije nam namjera da onemogućimo rad Udruge 'Hrabro dijete', štoviše, roditelji koji su članovi Udruge javljaju nam se i mi im stalno pomažemo. To ćemo nastaviti i putem naše Zaklade koju smo nazvali po našemu djetetu – rekao je Ivica Šitum. 

Jasminka Žužić je rekla kako se neće protiviti odluci suda, ali da ne prihvaća zahtjev Norinih roditelja da se donese privremena mjera zabrane raspolaganja novcem. 

Idi na 24sata

Komentari 130

  • ljubica ljubičica_1 11.02.2014.

    Ovo suđenje po meni je jako glupo.Što želi obitelj Šitum ? Zar žele novac koi je prikupljen za njihovu mrtvu ćer?

  • hiva997 11.02.2014.

    nažalost radi ovakvih lešinara mnogi će odsad dvaput promisliti hoće li uplatiti nekom drugom potrebitom novac...

  • dedek56 11.02.2014.

    najgore je da se novac blokira pa tko ima pravo novac koji su građani uplatili za liječenje sad blokirati........ima nažalost puno djece kojima je taj novac nada u ozdravljenje!!!!!!!!!!! zato mi memoralan zahtjev norinih roditelja da se zamrzna novac!!!!!!!!!!!!!!! jako bolestan zahtjev................

Komentiraj...
Vidi sve komentare