To je to što me zanima!

Bitka za županiju. Jelić tvrdi da ima većinu u Skupštini, ali da to ništa ne znači ne skinu li Pauka

Jutros je održana i konferencija za medije na kojoj su se uz Jelića pojavili i njegova desna ruke na ovim izborima Iris Ukić Kotarac s NLSP-a kao i ostali akteri iz županije koji stoje uz Jelićevu kandidaturu
Vidi originalni članak

U Skupštini Županije Šibensko-kninske imamo većinu od 19 glasova, no to ništa neće značiti ukoliko 30. svibnja, na Dan državnosti birači ne izađu na birališta i za župana ne zaokruže mene, objavio je nezavisni Marko Jelić, protukandidat aktualnom županu, HDZ-ovom Goranu Pauku, prenosi Šibenski.

Jelić tako sada ljulja stolicu Pauku i HDZ-u u njihovoj dugogodišnjoj utvrdi.

Jutros je održana i konferencija za medije na kojoj su se uz Jelića pojavili i njegova desna ruke na ovim izborima Iris Ukić Kotarac s NLSP-a kao i ostali akteri iz županije koji stoje uz Jelićevu kandidaturu.

NEOČEKIVANI REZULTATI Padaju li bastioni HDZ-a? Vise im Šibenska županija i Zadar... Izgube li i Split, to bi bio debakl

Na Jelićevu konferenciju došli su i mladi načelnici Tribunja, Murtera i Pirovca koji mu daju podršku za najvljene promjene.

Ujednili su se tako s Jelićem i Stipe Petrina, SDP-ov Joško Šupe te Ivica Ledenko kao predstavnik koalicije Loze, Mosta i Domovinskog pokreta.

Jelićeva lista ima 6 ruku,a sa Petrinom i ostalima imaju ukupno 19 ruku u županiji. Kažu kako se ne radi o koaliciji već o programskoj suradnji. Ostane li situacija ovakva do kraja HDZ-u će u županiji nedostajati jedan glas čak i ako se Pauku priklone dvojica srpskih vijećnika i dvojica sa liste Hrvoja Zekanovića.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • odcentramalonadesno 20.05.2021.

    Kako je lijepo vidjeti SDP, MOST i DP kako se grle i ljube.

  • LinoČoko_ 19.05.2021.

    Pauk se zalipija za fotelju župana i ne pušta.Umislija da ima pravo na trajno uživanje u funkciji jer je srušija jedan od oba šta su pala ( neki tvrde da je preuzeo zasluge poginulog suborca) ka da je jedini branija Dalmaciju..

  • bečar-bečar 19.05.2021.

    ako je iris prva do njega i ja bi u koaliciju s njom.... ima duže noge od njega i čvrsto stoje na zemlji .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare