News

Komentari 4

Bitka za županiju. Jelić tvrdi da ima većinu u Skupštini, ali da to ništa ne znači ne skinu li Pauka

Bitka za županiju. Jelić tvrdi da ima većinu u Skupštini, ali da to ništa ne znači ne skinu li Pauka

Jutros je održana i konferencija za medije na kojoj su se uz Jelića pojavili i njegova desna ruke na ovim izborima Iris Ukić Kotarac s NLSP-a kao i ostali akteri iz županije koji stoje uz Jelićevu kandidaturu

U Skupštini Županije Šibensko-kninske imamo većinu od 19 glasova, no to ništa neće značiti ukoliko 30. svibnja, na Dan državnosti birači ne izađu na birališta i za župana ne zaokruže mene, objavio je nezavisni Marko Jelić, protukandidat aktualnom županu, HDZ-ovom Goranu Pauku, prenosi Šibenski.

Jelić tako sada ljulja stolicu Pauku i HDZ-u u njihovoj dugogodišnjoj utvrdi.

Jutros je održana i konferencija za medije na kojoj su se uz Jelića pojavili i njegova desna ruke na ovim izborima Iris Ukić Kotarac s NLSP-a kao i ostali akteri iz županije koji stoje uz Jelićevu kandidaturu.

Na Jelićevu konferenciju došli su i mladi načelnici Tribunja, Murtera i Pirovca koji mu daju podršku za najvljene promjene.

Ujednili su se tako s Jelićem i Stipe Petrina, SDP-ov Joško Šupe te Ivica Ledenko kao predstavnik koalicije Loze, Mosta i Domovinskog pokreta.

Jelićeva lista ima 6 ruku,a sa Petrinom i ostalima imaju ukupno 19 ruku u županiji. Kažu kako se ne radi o koaliciji već o programskoj suradnji. Ostane li situacija ovakva do kraja HDZ-u će u županiji nedostajati jedan glas čak i ako se Pauku priklone dvojica srpskih vijećnika i dvojica sa liste Hrvoja Zekanovića.

Najčitaniji članci