To je to što me zanima!

Kolindin srednji prst Škori...

Prošlo je vrijeme kad je žena sjedila u ćošku i čekala što će 'baja' reći. Uvijek sam bila za život, ali i za život koji ima pravo na izbor, rekla je Kolinda za Jutarnji komentirajući Škorine izjave
Vidi originalni članak

Pridružujem se svim ženama koje ovim 'nepristojnim' činom pokazuju svoj stav i dižu glas protiv onih koji nas pokušavaju vratiti stoljećima unazad. Prošlo je vrijeme kad je žena sjedila u ćošku i čekala što će 'baja' reći.

POGLEDAJTE VIDEO: Bivša predsjednica podržala žene i pokazala srednji prst

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uvijek sam bila za život, ali i za život koji ima pravo na izbor, rekla je za Jutarnji list Kolinda Grabar Kitarović, komentirajući izjave Miroslava Škore o silovanim ženama i abortusu.

- U znak potpore dižem srednji prst za nas žene i naša prava, ali i za muškarce koji nas podržavaju - rekla je za Jutarnji list.

Podsjećamo, Miroslav Škoro jučer je rekao da bi se žena, ako zatrudni nakon silovanja, morala dogovoriti s obitelji što će učiniti. Kasnije se izmotavao da je ta izjava izvučena iz konteksta.

Idi na 24sata

Komentari 389

  • Cipelcug 19.06.2020.

    Dajte, najte teško kontam, ali ako Škorinu izjavu prevedemo na domaći jezik glasi da silovana žena treba suport obitelji bez obzira na njezinu odluku.

  • tsunami777 19.06.2020.

    Ma ja je nikako ne volim, ALI neka mu je poslala, ma ko će kome određivati na koji način da živi.Prvi put u životu ...BRAVO KOLINDA.

  • jaka sam 19.06.2020.

    Kolinda konačno uz žene !

Komentiraj...
Vidi sve komentare