To je to što me zanima!

Bivšem premijeru Sanaderu novi BMW kupio Robert Ježić?

Ježić se obratio Mravku te je od njega zatražio struju ispod cijene, ali ga je Mravak odbio. Sanader je prisilio Mravka na posao, a nakon toga je navodno dobio auto
Vidi originalni članak

Blindirani BMW od 4,2 milijuna kuna bivšem premijeru Sanaderu je navodno kupio Robert Ježić potkraj mandata, piše Večernji list. Do sada je bilo poznato kako je bivši direktor HEP-a, Ivan Mravak, po Sanaderovu nalogu Ježićevu Diokiju isporučivao struju ispod povlaštene cijene. Ipak, nije poznato koje su okolnosti pratile te poslove. Ježić se prvo obratio Mravku te je od njega zatražio struju ispod cijene, ali ga je Mravak odbio. Sanader je prisilio Mravka na taj posao, a HEP je time izgubio 6,3 milijuna kuna. U to vrijeme, krajem 2008. godine, Sanader je navodno od Ježića dobio BMW. Sanader je novi automobil navodno skrivao i od vodstva HDZ-a te je na svoj novi auto stavio stare tablice kako nitko ne bi uočio razliku. HDZ je 'preuzeo krivnju' za kupnju skupih automobila u vrijeme krize te je proveo operaciju njegova vraćanja.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Chegrtusha 06.01.2011.

    Poanta priče? Zločin se ne isplati!!! To jest isplati se ali samo na kratko! Sve se vraća sve se plaća- to i djeca znaju, al neki se nedaju uvjerit pa onda fino završe u ćuzi! I kakav im je to život?! Konstantno muljanje laganje skrivanje bježanje i onda na kraju završiš ko nečija cura u zatvoru! I naravno ostaneš bez familije prijatelja i svega vrijednog! Novac ne može kupit sreću! ne može! I fajrunt!

  • afrikanac 05.01.2011.

    Samo su dvije opcije , prva da policija i sudstvo krenu na ovu bagru punom snagom a druga je da MI krenemo na kriminalce , sudstvo i policiju ...

  • plavi cvijet 05.01.2011.

    Ovi su krali do čega god su mogli doći. Tko zna koliko i gdje ima stanova, apartmana, zemljišta.... Da nam je netko pričao da će tako bagra pokrasti ovaj narod i sve rasprodati, ne bi mu vjerovali. Ovo jednostavno nije normalno. Nažalost, nitko ne ispituje čelne ljude koji su sve ove godine bili na funkcijama koje su nadležne za zaštitu državne imovine, vanjskoj i unutarnjoj kontroli, prikupljanju podataka koje su pojedine službe dužne raditi.... Najbolje da oni nisu imali nikakve koristi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare