To je to što me zanima!

Bivši agent CIA-e: Bin Laden je umro prirodnom smrću 2006.

Političar Berkan Yashar tvrdi kako je osobno poznavao trojicu čečenskih tjelesnih čuvara koji su uz zloglasnog talibanskog vođu bili sve do njegove smrti
Vidi originalni članak

Turski političar i bivši agent američke tajne službe CIA u intervjuu za ruski Channel One izjavio je kako je vođa al-Qaede Osama bin Laden umro prirodnom smrću još u lipnju 2006. Prema službenoj verziji priče, bin Ladena su u njegovom skrovištu u Pakistanu ubile američke snage u svibnju 2011. godine.

Berkan Yashar tvrdi kako je osobno poznavao trojicu čečenskih tjelesnih čuvara koji su uz zloglasnog talibanskog vođu bili sve do njegove smrti, kojoj su i posvjedočili. Ta trojica Čečena navodno su ga i pokopala u planinama na pakistansko-afganistanskoj granici. Yashar je također ustvrdio kako su je jednog od tjelesnih čuvara CIA otela prije no što je Washington objavio da je bin Laden ubijen, te da im je Čečen otkrio gdje su ga pokopali.

- Čak i da cijeli svijet vjeruje da je ubijen lani, ja u to nikako ne mogu vjerovati. Nije bilo napada. To su predstavili kao veliku pobjedu da poreznim obveznicima pokažu da ne plaćaju porez bez razloga - uvjeren je Yashar.

>>> Više pročitajte na vecernji.hr

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Darko Rusevski 23.05.2012.

    U ovoj americi rade na principu serije Lud zbunjen normalan. samo što u Americi ne zna se tko je tko...

  • zodijak111 22.05.2012.

    Ma i naš Francek je još živ, stanuje tu pokraj mene...pa nikom ne prićam

  • Alija_18 22.05.2012.

    Bin Laden je nebitan,nego je činjenica da mnogi bio bin laden izmišljen ili ne njeguju njegove ideje,ispiru djeci mozak i obučavaju ih za terorizam. ne znam znate li vi kakvi su programi na televiziji u tim zemljama, po cijeli dan ispiranje mozga protiv zapada i o borbi za đihad, djeca od par godina su već zadojena strašnom mržnjom,imate na youtubeu konkretno pogledati nrp, za Iran,'školski program' i onda se čude što što postoji terorizam. Puni mržnje prema svemu što nije njihovo to je mene i udaljilo od Islama i zbog toga sam postao ateist jer to što rade je sramota,nema tu ljubavi,već samo mržnja, ja kao bivši musliman najbolje znam što se uči i kako se uči,manite se toga dok još nije prekasno,

Komentiraj...
Vidi sve komentare