To je to što me zanima!

Bivši čelnik HSS-a je ponovno aktivirao zastupnički mandat

Friščić je mandat inače stavio u mirovanje 22. prosinca prošle godine, a ponovno će ga početi obnašati 25. rujna ove godine. U Saboru ga je mijenjao Damir Bajs
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik Hrvatske seljačke stranke i izabrani zastupnik te stranke u drugoj izbornoj jedinici, Josip Friščić, ponovno je aktivirao svoj zastupnički mandat u Saboru. 

Friščić je mandat inače stavio u mirovanje 22. prosinca prošle godine, a ponovno će ga početi obnašati 25. rujna ove godine. 

Na isti dan će mandat prestati obnašati Damir Bajs, koji je trenutačno njegov zamjenik.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • ludom 24.09.2012.

    Potrošilo se para preko ljeta pa treba sada na grbači naroda opet napuniti bankovni saldo. Sada će fino taj gospodin za par mjeseci drijemanja u onoj dvorani napuniti svoj račun. Lijepo mu je bog dao.

  • DamirFijala_1 20.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • snaša s mudima 20.09.2012.

    Stara krepalina će umrijeti u saborskoj klupi ! Bit će direktan prijenos izvlačenja iz klupa, a HDZ-ovci će pljeskati ručicama ! Ovaj puta iskreno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare