To je to što me zanima!

Bivši HDZ-ov dužnosnik osuđen jer je prijatelju 'nabrijao' auto novcem siromašne županije...

Roman Rosavec je bio zamjenik župana Ive Žinića, načelnik stožera Sisačko-moslavačke županije, a 24sata su mu otkrila i stan koji nije prijavio u kartici i ogromnu vikendicu na kat koju je izgradio u vinogradu
Vidi originalni članak

Bivši HDZ-ov dožupan Sisačko-moslavačke županije Roman Rosavec, nepravomoćno je danas osuđen za zlouporabu položaja i ovlasti. Županijski sud u Zagrebu mu je nepravomoćno odredio kaznu od 11 mjeseci zatvora koju će zamijeniti radom za opće dobro. S njim su na iste kazne osuđeni i njegov prijatelj i zaposlenik županije Ivica Šoštarić i automehaničar Igor Škrinjar. Škrinjar mora vratiti i 517 eura koliko je naplatio radove na automobilu.

AFERA PIMP MY RIDE Obrana Rosavca traži novo vještačenje, prigovorili nalazu vještaka jer nije skidao vijke

Optužnica ih je teretila da su proračunskim novcem platili pojačavanje privatno Šoštarićeva automobila Audija A4. A sve je prikazano kao popravak na službenom automobilu županije. 

SUĐENJE ROSAVCU Prijatelju nabrijao Audi A4 na račun države? Na sud nije došao jer tvrdi da ima - koronavirus

Rosavec više nije na funkciji nakon niza skandala od koje su mnoge otkrila i 24sata. On je bio desna ruka HDZ-ovu Ivi Žiniću kojeg HDZ više nije htio kandidirati nakon što smo otkrili kako živi u državnoj kući, ima imanje koje je obnovila država i tada koristi bespravno državni stan u Zagrebu. Rosavcu smo otkrili stan u Zagrebu koji nije prijavio u imovinskoj kartici, a iako je prijavio skromnu vikendicu, otkrili smo da je izgradio prostranu katnicu na svom imanju s vinogradom. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • A711 14.01.2024.

    Koliko su Škugori dobili za INU.Po takvome i njihovi unuci bi trebali biti u zatvoru

  • xOOx 12.01.2024.

    i on clan stranke na vlasti.. ko bi rekoa

  • branimirdjuk 12.01.2024.

    Ali zato se pobrine DORH i korumpirano pravosuđe da se veliki kriminalci poput Posavca preko noći puste na slobodu, da ne progovori o organiziranom kriminalu čiji je mentor drug čačić, a masa njih je nedodirljiva.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare