To je to što me zanima!

Bivši hokejaš na sudu za smrt modela: Hoću novog odvjetnika

Endi Filip Šprljan je optužen da je omogućio trošenje droga u stanu te da nije pružio pomoć Matteu Govedarici (20), koji je 20. kolovoza prošle godine preminuo zbog akutnog trovanja drogama
Vidi originalni članak

Imam narušene odnose s odvjetnicom, ne slažem se s načinom kako me zastupa, zbog čega sam izabrao drugog odvjetnika, uvjeravao je suca Marijana Bertalaniča Endi Filip Šprljan. Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu sude mu zbog optužbi da je omogućio trošenje droga u stanu te da nije pružio pomoć Matteu Govedarici (20), koji je 20. kolovoza prošle godine preminuo zbog akutnog trovanja heroinom, amfetaminom, MDMA-om i diazepamom.

Bivši hokejaš Šprljan, koji se na prošlom ročištu ispričao zbog bolesti, ponovno je u četvrtak tražio odgodu, ovaj put kako bi njegov novi odvjetnik mogao izvršiti uvid u spis i pripremiti obranu. Pravdao se da nije riječ o pokušaju odugovlačenja iako je postupak protiv njega pri samome kraju. 

Kobne večeri Govedarica se sa Šprljanom i dvojicom maloljetnika družio u zagrebačkom klubu, a potom i u unajmljenom stanu na Ravnicama. Konzumirali su heroin, amfetamin, MDMA i GHB, što je sa sobom navodno donio Govedarica. Nakon što su uočili da Matteo teško diše, pokušali su ga oživjeti i polijevali ga vodom, a kada u tome nisu uspjeli, uhvatila ih je panika pa su ga obukli, iznijeli iz zgrade i ostavili na parkiralištu.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Partiokojot 18.02.2017.

    Prenapumpali su ga gore i dolje.

  • Jackal1 18.02.2017.

    Model rito pikac za pare

  • Cezzar 17.02.2017.

    Samo se jedan drogiral ostali su imali seks party

Komentiraj...
Vidi sve komentare