To je to što me zanima!

Bivši politički tajnik HDZ-a dobio posao u državnoj tvrtki

Na pitanje koliko je zaprimljeno prijava na natječaju te koliko je bilo pravovaljanih kandidatura, odgovaraju: 'Natječaji su provedeni zakonito, u skladu s internim aktima društva...'
Vidi originalni članak

Tomislav Čuljak, bivši politički tajnik HDZ-a  dobio je posao na neodređeno vrijeme temeljem javnog natječaja u državnoj tvrtki Odašiljači i veze (OiV).

OiV je tražio savjetnika Uprave, a nakon testiranja i intervjua s kandidatima, Čuljak je s višom stručnom spremom dobio posao, javio je Index.

- Odašiljači i veze d.o.o. kao društveno odgovorna tvrtka kontinuirano vode računa o politici zapošljavanja i brigu o zaposlenicima s ciljem osiguranja nesmetanog poslovanja i provedbe poslovnih ciljeva, stoji u odgovoru OiV- a na upit koje su karakteristike, odnosno dio biografije, 59-godišnjeg Čuljka bile presudne za ovu funkciju. 

Na pitanje koliko je zaprimljeno prijava na natječaju te koliko je bilo pravovaljanih kandidatura, odgovaraju:

- Natječaji su provedeni zakonito, u skladu s internim aktima društva, uz javni poziv koji se objavljuje na internet stranici www.oiv.hr. 

Natječaj je bio raspisan 2. kolovoza, a rok prijave bio je 10. kolovoza.

Tražio se VSS-VII/1 tehnički ili društveni smjer ili magistar inženjer ili magistar društvenog smjera ili stručni specijalist inženjer ili stručni specijalist društvenog smjera ili VŠS-VI/1 tehnički ili društveni smjer ili sveučilišni prvostupnik inženjer ili sveučilišni prvostupnik društveni smjer ili stručni prvostupnik inženjer ili stručni prvostupnik društveni smjer.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • IvicaDzaja 15.09.2017.

    Ovo je samo jedan od primjera nepotizma,,,,,,,,,dakle ljudi ne zavaravajte se da će nam biti bolje....NE...bit će daleko gorje nego što je,,,,,,,,,,jer sapunica se nastavlja...

  • mikronmali 14.09.2017.

    A nisu naveli ono najvažije iz natječaja, mora biti član vladajuće stranke i to podoban.Nema veze što nezna ništa o odašiljačima.Ali ima vezu, a to je bitno.

  • mrvica21 14.09.2017.

    Evo još jedne HDZ-ove uhljebe. Dokle, pitam se???

Komentiraj...
Vidi sve komentare