To je to što me zanima!

'Bivši me zapalio živu, ali sada sam pronašla ljubav!'

Uzeo je upaljač i zastrašivao je hodajući oko nje. Zapalio je upaljač. Buknula je, a on se smijao i ponavljao 'Volim te. Ako preživiš, ženit ću te!'...
Vidi originalni članak

Britanka Heidi Child skoro je umrla prije 12 godina. Bivši dečko Chris Kelly polio ju je benzinom i zapalio. Imala je opekline prvog stupnja na 35 posto tijela. Liječnici nisu vjerovali da će preživjeti, a roditelji je nisu prepoznali. Imala je 50 operacija. Nije ni sanjala kako će se jednoga dana veseliti svom vjenčanju. Mislila je da će joj se gaditi muškarci do kraja života dok nije upoznala Jeremyja Glossopa (31).
- Jeremy je sjedio u crkvi. Okretao se da me vidi. Nije bio vulgaran. Mislila sam da umišljam, ali na kraju mise pozvao me na piće. I tako je počelo - prisjeća se Heidi.
S obzirom da je njezin napadač izašao iz zatvora, na vjenčanju su imali policijsku zaštitu. Na licu joj se pojavio crni plik ispod oka tri tjedna prije svadbe, što je od benzina koji izbija na površinu. To joj se događa stalno.
Heidi do 20. godine nije imala dečka. Upoznala je Chrisa Kellyja na obiteljskoj zabavi 1995. godine. Rastavljeni otac jednog djeteta, djelovao je očaran njome. Zaprosio ju je nekoliko tjedana kasnije. Iako ju je majka upozoravala da joj je nešto sumnjivo kod njega, Heidi nije slušala. Polako ju je počeo okretati protiv roditelja. Govorio je kako imaju samo zle namjere prema njoj.
- Nije mi jasno kako sam mu mogla povjerovati. Ali, na moju sramotu, jesam - rekla je.
Čim ju je odvojio od obitelji, postao je nasilan. Natjerao ju je da ošiša svoju dugu kosu, nije dozvoljavao da nosi suknje. Tjerao ju je da ide pješice na posao jer je debela. A, zapravo, u jednoj fazi imala je samo 38 kilograma.
- Hranio me špinatom i ribom. Znao je da to mrzim. Ako mi je bilo zlo, morala sam i to pojesti - rekla je.
Heidi još ne zna što je izazvalo napad kobne večeri. Svađa je počela oko neopranog suđa. Udario ju je i počeo gađati bocama.
- Stajali sam kraj vrata. Polijevao me benzinom po glavi. Pokušavala sam ga umiriti, ali on me samo gledao i smijuljio se - prisjeća se.
Uzeo je upaljač i zastrašivao je hodajući oko nje. Zapalio ga je. Buknula je, a on se smijao i ponavljao "Volim te. Ako preživiš, ženit ću te!". Pozvao je hitnu i lagao da su je zapalili huligani. Išao je s njom u bolnicu. Njezini roditelji saznali su tek šest dana kasnije.
- Molila sam mamu da me ubije. Nisam vidjela budućnost, samo bol - rekla je.
Sada je konačno cijela ružna priča iza nje. Vidjevši Jeremyja pred oltarom, zaboravila je sve. Vjenčali su se prije nekoliko tjedana u Heidinom rodnom Robertsbridgeu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dusansk 24.09.2009.

    :-) happy end !!!

  • teodora 24.09.2009.

    Kakav je ta žena prošla pakao ne mogu niti zamisliti.Ja joj se divim.Zaslužila je sreću.

  • megane4 24.09.2009.

    nakon svega zaslužuješ sreću sa jeremyjem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare