Obavijesti

News

Komentari 9

'Bivši me zapalio živu, ali sada sam pronašla ljubav!'

'Bivši me zapalio živu, ali sada sam pronašla ljubav!'
4

Uzeo je upaljač i zastrašivao je hodajući oko nje. Zapalio je upaljač. Buknula je, a on se smijao i ponavljao 'Volim te. Ako preživiš, ženit ću te!'...

VIDEO

Britanka Heidi Child skoro je umrla prije 12 godina. Bivši dečko Chris Kelly polio ju je benzinom i zapalio. Imala je opekline prvog stupnja na 35 posto tijela. Liječnici nisu vjerovali da će preživjeti, a roditelji je nisu prepoznali. Imala je 50 operacija. Nije ni sanjala kako će se jednoga dana veseliti svom vjenčanju. Mislila je da će joj se gaditi muškarci do kraja života dok nije upoznala Jeremyja Glossopa (31).
- Jeremy je sjedio u crkvi. Okretao se da me vidi. Nije bio vulgaran. Mislila sam da umišljam, ali na kraju mise pozvao me na piće. I tako je počelo - prisjeća se Heidi.
S obzirom da je njezin napadač izašao iz zatvora, na vjenčanju su imali policijsku zaštitu. Na licu joj se pojavio crni plik ispod oka tri tjedna prije svadbe, što je od benzina koji izbija na površinu. To joj se događa stalno.
Heidi do 20. godine nije imala dečka. Upoznala je Chrisa Kellyja na obiteljskoj zabavi 1995. godine. Rastavljeni otac jednog djeteta, djelovao je očaran njome. Zaprosio ju je nekoliko tjedana kasnije. Iako ju je majka upozoravala da joj je nešto sumnjivo kod njega, Heidi nije slušala. Polako ju je počeo okretati protiv roditelja. Govorio je kako imaju samo zle namjere prema njoj.
- Nije mi jasno kako sam mu mogla povjerovati. Ali, na moju sramotu, jesam - rekla je.
Čim ju je odvojio od obitelji, postao je nasilan. Natjerao ju je da ošiša svoju dugu kosu, nije dozvoljavao da nosi suknje. Tjerao ju je da ide pješice na posao jer je debela. A, zapravo, u jednoj fazi imala je samo 38 kilograma.
- Hranio me špinatom i ribom. Znao je da to mrzim. Ako mi je bilo zlo, morala sam i to pojesti - rekla je.
Heidi još ne zna što je izazvalo napad kobne večeri. Svađa je počela oko neopranog suđa. Udario ju je i počeo gađati bocama.
- Stajali sam kraj vrata. Polijevao me benzinom po glavi. Pokušavala sam ga umiriti, ali on me samo gledao i smijuljio se - prisjeća se.
Uzeo je upaljač i zastrašivao je hodajući oko nje. Zapalio ga je. Buknula je, a on se smijao i ponavljao "Volim te. Ako preživiš, ženit ću te!". Pozvao je hitnu i lagao da su je zapalili huligani. Išao je s njom u bolnicu. Njezini roditelji saznali su tek šest dana kasnije.
- Molila sam mamu da me ubije. Nisam vidjela budućnost, samo bol - rekla je.
Sada je konačno cijela ružna priča iza nje. Vidjevši Jeremyja pred oltarom, zaboravila je sve. Vjenčali su se prije nekoliko tjedana u Heidinom rodnom Robertsbridgeu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature