To je to što me zanima!

Bivši ministar u britanskoj vladi Gavin Williamson dao ostavku nakon optužbi za maltretiranje

Williamson je priznao da, iako ih opovrgava, optužbe za maltretiranje su mu ipak zasmetale. Izvješća o njegovom navodnom ponašanju dovela su do toga da bivši ministar sinoć podnese ostavku
Vidi originalni članak

Bivši britanski ministar suočio se s tvrdnjama da se hvalio kako je "vlasnik" kolege zastupnika koji se suočava s financijskim poteškoćama.

Navodno je rekao državnom službeniku da si "prereže grkljan" i slao poruke prožete psovkama bivšem šefu stranke Whip.

KINA NIJE ZADOVOLJNA Novi britanski ministar trgovine najavio posjet Tajvanu i izazvao bijes Pekinga: 'Prestanite s tim'

 - Ovo je osuđujući odraz slabog premijera. Rishi Sunak imenovao je Gavina Williamsona s punim znanjem o ozbiljnim optužbama o njegovom ponašanju i više puta mu je iskazao povjerenje - rekla je zamjenica čelnika Laburističke stranke.

Niz optužbi tvrdi da je Williamson maltretirao vladino osoblje, piše Mirror.

OLAKA TEORIJA Albanija poručila Britaniji: 'Mi vam nismo krivi za probleme s imigrantima. To je suludo'

U objavi na Twitter profilu sinoć, bivši ministar iako je negirao optužbe protiv njega, priznao je da su one ipak postale smetnja za dobar posao koji britanska vlada radi. Dodao je i da će postupiti u skladu s postupkom pritužbi i očistiti svoje ime.

Njegova ostavka će potaknuti pitanja o prosuđivanju premijera Sunaka jer ga je vratio u vladu nakon što su ga posljednjih godina smijenili i Theresa May i Boris Johnson .

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare