To je to što me zanima!

Bivši osobni liječnik: Chavezu su ostale dvije godine života

Salvador Navarrete kaže da intenzivni tretman kemoterapija na koje ide predsjednik Venezuele upućuje na tumor ili sarkom. Prognoze za njega, kaže, nisu dobre
Vidi originalni članak

Venecuelanski predsjednik ima još samo dvije godine života, kaže njegov bivši liječnik Salvador Navarrete. Hugo Chavez (57) već je prošao četiri kruga kemoterapija na Kubi od kada je u lipnju otkrio da je bio na uklanjanju tumora. No, o predsjednikovoj bolesti se u Venezueli šuti, zna se samo da je tumor bio u području zdjelice. Navarrete vjeruje da je predsjednikovo stanje gore no što se u javnosti prikazuje. Kaže da prognoze 'nisu dobre'.

- Kad to kažem, mislim na to da predsjedniku nije ostalo od dvije godine života - kaže Navarrete i dodaje da Chavez vjerojatno ima tumor ili sarkom, što bi objasnilo intenzivnu kemoterapiju. 

Navarrete je bio Chavezov osobni liječnik od 2002. do početka ove godine kada je odlučio da će se o njemu brinuti samo kubanski liječnici, javlja Fox News.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zoran123456 18.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • trrtrrt 18.10.2011.

    previse

  • SASHA_2 18.10.2011.

    sto radi amerika i americke tajne sluzbe!izgleda da su ga na neki nacin i sa nekim sredstvom sredili da dobije rak...ocigledno,odavno se u rusiji to radi politickim protivnicima!a glupavi chavez je to sada tek shvatio kada je kasno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare