To je to što me zanima!

Bivši policajac objesio se u garaži svoje kuće na Pagu

Bivšeg policajca Antu obješenog su u garaži pronašli supruga i sin. Odmah su pozvali policiju. Susjedi kažu da jeon bio miran i samozatajan
Vidi originalni članak

Umirovljeni policajac Ante Ratko Kovačić (50) počinio je samoubojstvo u svojoj kući u Pagu, u Splitskoj ulici. Obješenog su ga u garaži našli supruga i sin. Policija je dojavu o samoubojstvu primila u srijedu u 15.30 sati. Kovačić je nakon umirovljenja nastavio živjeti u policijskom stanu u centru Paga. Kuća u kojoj se ubio bila je u gradnji, a za nju je prije dvije godine podigao veliki kredit. Susjedi kažu da je Kovačić bio miran i samozatajan, a u posljednje vrijeme i pomalo depresivan. Navodno je odnedavno počeo izlaziti u lokalne kafiće, što je ranije rijetko činio. Bio je rodom iz Slavonije, a sa 18 godina došao je u službu na Pag, gdje se oženio i zasnovao obitelj.  Bio je i u Domovinskom ratu. U mirovinu je otišao 1997. godine.
Istražni sudac Županijskog suda u Zadru Vladimir Mikolčević zatražio je obdukciju kojom će se utvrditi točan uzrok smrti. Ispitat će se i elastični konop kojim si je Kovačić, pretpostavlja se, oduzeo život.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • maya0007france 18.03.2009.

    uzas.....novac ne bi smio toliko dirati ljude do depresije .......laka ti zemlja.........

  • frida31 18.03.2009.

    Čovjeka mi žao, al je naslov totalno glup. Kakve veze ima to što je čovjek bivši policajac? Što da je recimo bio po zanimanju trgovac, jel bi naslov bio "bivši trgovac se objesio"?

  • crnka27os 18.03.2009.

    ako obrišete moj komentar,onda ga obrišite cijelog,a ne polovično!kakvi ste vi novinari!sad obrišite ovo!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare