To je to što me zanima!

Bivši policajac pijan bježao pa napao bivše kolege

Pijani I. Antoljak (28) u Golfu s dvojicom prijatelja pola sata je bježao od policije. Unatoč pucnju upozorenja, bjegunci su napali policiju i vrijeđali ih
Vidi originalni članak

Igor Antoljak (28) prije tri godine dobio je otkaz iz policijske službe zbog sumnje da je opljačkao benzinsku stanicu i kladionicu u Pitomači. Antoljak se u nedjelju opet sukobio s bivšim kolegama.
Pio je s prijateljima u Virovitici. Kad su krenuli kući, zaustavljala ih je patrola, no oni su krenuli u bijeg. Potjera kroz Viroviticu i Pitomaču trajala je pola sata.
- Nisam se zaustavio jer sam bio pijan i platio bih 1000 kuna kazne. Policija me sustigla u dvorištu mojih prijatelja. Brutalno su nas pretukli, a ja sam sa slomljenim rebrima završio u bolnici - izjavio je I. Antoljak.
Policija je potvrdila da su primijenili silu kod privođenja. Objavili su i videozapis potjere optužujući Antoljaka da je pokušao pregaziti policajca. Sva trojica su udarali i vrijeđali policajce. Kod Antoljaka su pronašli i marihuanu pa će dobiti niz prijava, od napada na službenu osobu do zloporabe opojnih droga.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sined 30.10.2007.

    ova policija je sramota, kakav ce oni zakon provoditi kad je kod njih sve u k...

  • Tyson 30.10.2007.

    Aj ne seri \"kokyca\" ..!! Dale su na tebe panduri ikad primjenili takozvanu silu privodenja.. Meni su prijatelja kojeg nisu zaustavljali na cesti nego su ga pratili sa rotirajucim svjetlima bez razloga oko 4 km, nakon sto su ga presreli zaustavili su se posred ceste i napali ga pred curom bez ikikvog razloga , sva sreca da nije dobio teze ozljede A u zapisniku je pisalo samo da su ga uocili u vrijeme voznje NE VEZANOG cak je i alko-test bio negativan I NIKOM JEBENO NISTA MA NABIJEM TI JA NJIHOVE OVLASTI I NAS MIP KIRIN- BENKO

  • gardy 29.10.2007.

    kako mene nisu istukli a i ja sam im bježao...i zato ne laži smeče lopovsko,,trebali su tii kičmu polomiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare