To je to što me zanima!

Bivši ravnatelj Šumarske škole opet se vratio na tu poziciju

Erdeljac je bio na listi ravnatelja koji su učenike upisivali u četverogodišnja zanimanja, iako za to nisu imali dovoljan broj bodova. Sada je ponovno izabran
Vidi originalni članak

Roberta Erdeljaca su u ponedjeljak izabrali za ravnatelja Šumarske i drvodjelske škole u Karlovcu, iako je sam s te funkcije otišao prije nepuna dva mjeseca "iz osobnih razloga". Jutarnji list javlja kako je Erdeljac tako izbjegao smjenu koju mu je pripremio resorni ministar Željko Jovanović.

Erdeljac je bio na listi ravnatelja koji su učenike upisivali u četverogodišnja zanimanja, iako za to nisu imali dovoljan broj bodova. U jesenskom roku je prvo upisao devet pa onda 22 učenika koji nisu imali dovoljno bodova. Školskom odboru inspekcije  je uputila prijedlog za razrješenje ravnatelja, ali on je sam podnio ostavku. Da su ga razriješili ravnateljske dužnosti po nalogu inspektorata, ne bi ga mogli ponovno izabrati sljedećih deset godina. 

Erdeljac je bio jedan od tri kandidata, a od kolega je imao najmanji broj glasova. Ipak, presudili su članovi Školskog odbora iz Karlovačke županije te su ga opet izabrali. Robert Erdeljac je rekao kako je njegova ostavka bila moralan čin, a ponovno se kandidirao jer smatra kako ništa nije zgriješio. Dodao je kako je samo htio pomoći djeci koja nisu imala dovoljno bodova.

>>> Više pročitajte u Jutarnjem listu

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Brzopoteznik 27.11.2012.

    i sad su svima ruke svezane dajte molim vas razrješenje iz ovih stopa.....

  • zdepar 27.11.2012.

    nije to ništa, u jednoj zagrebačkoj gimnaziji natječaj za djelatnika otvoren danas,vrijedi do POPUNJENJA, uz osobni dolazak u terminu. Došlo nekoliko osoba , pričekale termin,i dočekala ih informacija da je mjesto POPUNJENO. čemu oglas ???

  • Šarlota 27.11.2012.

    Eto "zasluga" Ministra i Ministarstva! "Kontrola" uredno prošla! Ma, fuj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare