To je to što me zanima!

Bivši šef beogradske policije o nestanku Danke: Detaljno treba provjeriti granične prijelaze!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dva helikoptera nadlijeću područje na kojem je ovog tjedna nestala dvogodišnja Danka. Na terenu je velik broj policije, tu su i vatrogasci, helikopteri nadlijeću i šumu
Vidi originalni članak

Prošlo je dosta vremena otkako je nestalo dvogodišnje dijete Danka Ilić, a nije mogla sama otići. Najbliži granični prijelaz udaljen je svega 30 minuta od Banjskog polja, tako da sve koji su prešli granicu od trenutka nestanka treba dobro prekontrolirati u oba smjera, rekao je za Kurir bivši šef beogradske policije, Marko  Nicović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, dvogodišnja Danka nestala je u utorak oko 13.45 u naselju Banjsko Polje nedaleko od Bora. Potraga za njom ušla je u peti dan...

- U svijetu je velika ekspanzija trgovine djecom, posebice njezine dobi, pa bi sljedeći korak nadležnih trebao biti provjera graničnih prijelaza. Ako je dijete, kako se pretpostavlja, nestalo u tišini, to bi samo značilo ili da je oteto na profesionalan način ili da svjedoci samog nestanka imaju neka saznanja - rekao je.

POTRAGA ZA DANKOM (2) Policija odvela Dankinu majku na mjesto gdje je djevojčica (2) nestala. Pretraživat će i jezero?

Policija je jučer pretraživala tunel i podzemne kanale, danas se razmatra pretraga Borskog jezera koje se nalazi u blizini.

- Pretraživanje terena oko mjesta nestanka sada je, nažalost, gubitak vremena i sredstava. Nakon toliko vremena, šanse da se dijete nađe u tom području gotovo su ravne nuli. Svaki korak je ispitan, a rezultata nema, pa treba promijeniti smjer istrage  - nastavio je.

NASTAVLJA SE POTRAGA Helikopteri nadlijeću lokaciju gdje je nestala Danka (2)! Na terenu brojni pripadnici policije

Dva helikoptera nadlijeću područje na kojem je ovog tjedna nestala dvogodišnja Danka. Na terenu je velik broj policije, tu su i vatrogasci, helikopteri nadlijeću i šumu.

Ovdje pratite sve o potrazi za djevojčicom Dankom iz minute u minutu

Idi na 24sata

Komentari 46

  • w 124 31.03.2024.

    Nekako mi se stalno vrti u glavi ta majka... Ako zna nesto ili skriva onda je monstrum.

  • Tarantula Vulgaris 31.03.2024.

    Ovo je jedan veliki vrtlog, sve je čudno, čemu odugovlačenje, svima je poznato šta je tu sve moguće, šta čekaju detaljnim pregledom i ispisom iz mobitela, samo se vrte u krug, umjesto da pritisnu majku oni vode razgovore sa njom, svaka majka bi sama tražila poligraf jer joj nemože naškoditi u trudnoći, a ona ga je odbila, imali su krticu u slučaju, jako čudan slučaj, curica koja je tek prohodala kako sami govore, nije mogla odlutati, sve upućuje na samo dvi opcije, pametnom dovoljno....dao Bog da se ova curica pronađe živa🙏🙏

  • jure.zupan 30.03.2024.

    Slazem se, sigurnost na granicnim prijelazima treba biti apsolutni prioritet. Nadam se da ce istrazne sluzbe brzo pronaci odgovore na ovaj slucaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare