To je to što me zanima!

Bivši svećenik premlatio ženu, sudac ga poslao u Remetinec

Sumnja se da je muškarac duže vrijeme verbalno i fizički zlostavljao ženu, a sve je kulminiralo 17. kolovoza kad ju je napao verbalno, a potom prijetio da će je ubiti
Vidi originalni članak

Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio je mjesec dana istražnog zatvora 35-godišnjem muškarcu kojeg sumnjiče za prijetnju i obiteljsko nasilje. U zatvor su ga poslali zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela, piše Večernji list.

On je pak na sudu rekao da su za sve krivi njezini roditelji koji su vjerski fanatici te da su im se miješali u brak

Inače, taj 35-godišnjak je do 2020. godine bio franjevački svećenik koji je živio u samostanu, ali te godine se raspopio te se potom oženio i dobio djecu.

Međutim, sumnja se da je muškarac duže vrijeme verbalno i fizički zlostavljao ženu, kojoj je 17. kolovoza prvo vikao da je "kurva i drolja" te joj prijetio da će je ubiti, a onda je i napao. Sumnjiče ga da joj je glavom udarao o pod, prije nego je pobjegla i pozvala pomoć. 

U zatvoru će ga pregledati  i vještaci, jer prema neslužbenim informacijama, ima zdravstvenih problema zbog čega se i jedno vrijeme i bolnički liječio, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 22.08.2023.

    Ja da sam primjer Hr zabranio bi Svećenstvo u Hr, i srušil crkve.

  • Smik 22.08.2023.

    Pomolimo se

  • Dorry 22.08.2023.

    Sad će biti u zatvoru mjesec dana i onda će ga pustiti na slobodu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare