To je to što me zanima!

Bivšu djevojku (26) bacio u jezero i polomio joj trticu

Djevojka (26) nasjela je pozivu bivšeg dečka da idu na more, no umjesto toga ju je na Bajerskim jezerima bacio u vodu. Ona je slomila trtičnu kost
Vidi originalni članak

Obećao me odvesti na more, a završila sam u Bajerskim jezerima na Orlovcu. Došli smo na obalu, a on me primio za struk i bacio u plićak i otišao. Pala sam na leđa  i od udarca mi je slomljena trtična kost, rekla nam je vidno prestrašena 26-godišnja djevojka iz Karlovca koja je htjela ostati anonimna. Nju je mladić (28) iz Ogulina odveo autom na jezero u utorak oko 10.30 sati. Nakon što su se posvađali on je djevojku i stvari bacio u jezero. Djevojka je zatražila pomoć u Općoj bolnici Karlovac, a protiv mladića slijedi kaznena prijava.
Djevojka je ispričala da s mladićem (28) iz Ogulina u vezi bila dvije godine, ali su prije godinu dana prekinuli zbog njegova nasilna ponašanja. Ostali su u dobrim odnosima. Ona se u posljednje vrijeme dopisivala s njegovim prijateljem, a bivšeg mladića je to jako razljutilo.
- Vjerojatno je danima smišljao kako će mi nauditi, pa me pozvao da odemo na more, a ja sam nasjela - rekla je djevojka (26).

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Inana 09.09.2009.

    direktor i AK-47...treba vama odsjeci onu stvar....

  • bara15 09.09.2009.

    nikad nebi digao ruku na curu, ali bi je maznuo nogom :)

  • maraaa 09.09.2009.

    ko ti je kriv kad si glupa,,..

Komentiraj...
Vidi sve komentare