To je to što me zanima!

Bizarna snimka: Čečenski vođa Kadirov na ruskoj televiziji pokazivao kako raditi sklekove

Čečenski vođa gostovao je u emisiji ruske televizije, a njegove sklekove oduševljenim je pljeskom popratila njegova pratnja koja je također bila prisutna u televizijskom studiju
Vidi originalni članak

Društvenim mrežama proširio se video u kojem čečenski vođa Ramzan Kadirov na rusoj televiziji gostuje u emisiji i pokazuje kako se rade sklekovi.

Snimku je objavila američka novinarka Julia Davis, koja prati ruske medije i objavljuje isječke s titlovima kako bi zapadnoj publici približila rusku propagandu.

STAVILI GA NA TJERALICU Čečen Kadirov Ukrajincima: Recite mjesto i vrijeme. Doći ću i kazniti vas za sve vaše zločine

- U međuvremenu u Rusiji, Ramzan Kadirov je odlučio sve impresionirati pokušavajući napraviti nekoliko sklekova - komentirala je Davis na Twitteru.

U televizijskom studiju bila je i Kadirova pratnja koja je njegove sklekove pozdravila pljeskom. Ukrajinska služba sigurnosti raspisala je sredinom studenog tjeralicu za Kadirovom, a informacija o tome je podijeljena na internetskoj stranici ukrajinskog ministarstva unutarnjih poslova.

SKANDALOZNA IZJAVA Ramzan Kadirov poziva sve muslimane u rat: Ovo je sveto, sanjam da ja i djeca umremo!

Kadirov je početkom listopada najavio da će troje svojih maloljetnih sinova poslati na bojište u Ukrajinu, a nekoliko tjedana kasnije objavio je jezivu snimku u kojoj mu sinovi donose ''poklon'' - trojicu zarobljenika iz Ukrajine.

>>

Idi na 24sata

Komentari 41

  • ravno1_984 31.12.2022.

    Kako mi, putinovi sinovi volimo reći: Malo nas je al smo stoka!

  • David Hewlett 31.12.2022.

    Zrbski brat

  • 30.12.2022.

    Ovaj bar radi sklekove, kakve mi cirkusante imamo nije ni za pricati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare