To je to što me zanima!

Bizarni spot Vučića: 'Ne morate me voljeti, pogledajte semafor'

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novi predizborni spot na svom Instagram profilu
Vidi originalni članak

U Srbiji će se trećeg travnja održati parlamentarni i predsjednički izbori, pa je tim povodom srpski predsjednik Aleksandar Vučić objavio bizarni predizborni spot na društvenim mrežama.

Radnja se odvija na utakmici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Александар Вучић (@avucic)

Na samom početku se vide navijači kako sjede na tribinama i gledaju utakmicu te glasno i nezadovoljno komentiraju uz povremene uzvike "Uprava".

Trojica glumaca s tribina komentiraju igru igrača i sugeriraju mu da pogledaju svog suigrača. No tokom te rasprave jedan od igrača zabije gol i na tribini nastaje opće veselje.

'Trener je glavat. Nervira vas? Nervira i mene. Koga briga! Pogledajte semafor, bre!', kaže prijateljima jedan od glumaca, a onda se pojavljuje Aleksandar Vučić u trenirci i opuštenom izdanju dok tribine skandiraju 'Pogledajte semafor'.

 'Ne moram vam biti simpatičan, ne morate me voljeti, samo pogledajte semafor'  kaže Aleksandar Vučić dok gleda u kameru s blagim osmijehom na licu, nakon čega se prikazuju rezultati, odnosno rezultati Vučićeve Vlade. Broj izgrađenih cesta i zdravstvenih ustanova, ali i prosječna plaća te ulaganje u ekologiju.'

A možemo i bolje. Jedina granica su naši snovi' tvrdi Vučić u spotu.

Na kraju jedan od navijača kaže: 'Ljudi, pa mi nemamo semafor', na što Vučić odgovara: 'Ne brinite, kada su rezultati dobri, semafori su najmanji problem.'



 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Jopazg 10.03.2022.

    Kad sam vidio ono sta je rekao na tv-u, “pogledajte,imamo krumpira,ulja i pasulja…vrh!🤣

  • Brk_1 10.03.2022.

    uzmeš narodu budućnost i daš mu mrvice on ti skandira - tog ima samo na Balkanu

  • zaladilo 10.03.2022.

    Odmanama sun uvidjeio da se tuden neigra nikakva nogometna utaknica,hehr

Komentiraj...
Vidi sve komentare