Obavijesti

News

Komentari 19

Bizarni spot Vučića: 'Ne morate me voljeti, pogledajte semafor'

Bizarni spot Vučića: 'Ne morate me voljeti, pogledajte semafor'

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novi predizborni spot na svom Instagram profilu

U Srbiji će se trećeg travnja održati parlamentarni i predsjednički izbori, pa je tim povodom srpski predsjednik Aleksandar Vučić objavio bizarni predizborni spot na društvenim mrežama.

Radnja se odvija na utakmici.

Na samom početku se vide navijači kako sjede na tribinama i gledaju utakmicu te glasno i nezadovoljno komentiraju uz povremene uzvike "Uprava".

Trojica glumaca s tribina komentiraju igru igrača i sugeriraju mu da pogledaju svog suigrača. No tokom te rasprave jedan od igrača zabije gol i na tribini nastaje opće veselje.

'Trener je glavat. Nervira vas? Nervira i mene. Koga briga! Pogledajte semafor, bre!', kaže prijateljima jedan od glumaca, a onda se pojavljuje Aleksandar Vučić u trenirci i opuštenom izdanju dok tribine skandiraju 'Pogledajte semafor'.

 'Ne moram vam biti simpatičan, ne morate me voljeti, samo pogledajte semafor'  kaže Aleksandar Vučić dok gleda u kameru s blagim osmijehom na licu, nakon čega se prikazuju rezultati, odnosno rezultati Vučićeve Vlade. Broj izgrađenih cesta i zdravstvenih ustanova, ali i prosječna plaća te ulaganje u ekologiju.'

A možemo i bolje. Jedina granica su naši snovi' tvrdi Vučić u spotu.

Na kraju jedan od navijača kaže: 'Ljudi, pa mi nemamo semafor', na što Vučić odgovara: 'Ne brinite, kada su rezultati dobri, semafori su najmanji problem.'