To je to što me zanima!

Bizarno: Izvlačio četverocikl, a na metalnu sajlu naletio auto...

Kako teško ozlijeđeni 54-godišnjak nije propisno osigurao mjesto izvlačenja, na metalnu sajlu vitla zategnutu preko kolnika naletjela je Opel Astra...
Vidi originalni članak

U ponedjeljak oko 17.45 sati u Kninu u Ulici Bruna Bušića u prometnoj nesreći teže je ozlijeđen 54-godišnjak, te je zadržan u bolnici u Kninu.

Kako javlja PU šibensko kninska, on je s traktorom (četverociklom) Linhai, šibenskih registracijskih oznaka, s ugrađenim vitlom preko ceste sa zemljanog terena ispod razine kolnika izvlačio četverocikl TGB, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 42-godišnjak. No, kako nije propisno osigurao mjesto izvlačenja, na metalnu sajlu vitla zategnutu preko kolnika naletjela je Opel Astra, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 47-godišnji vozač, pri čemu povlači traktor i četverocikl, koji udaraju u bočnu lijevu i desnu stranu Opel Astre.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 54-godišnjaka je podnijet Obvezni prekršajni nalog.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Atom 09.10.2018.

    Covjek je pokusavao izvuci Quad, pokusao je na svoj nacin - nije islo i vidio da dolazi auto. Naletio je Opel i izvukao Quad u sekundi - sve isplanirano od strane vlasnika Quada

  • sol 09.10.2018.

    Izvlacio cetverocikl, mora da je to Qvad,

Komentiraj...
Vidi sve komentare