To je to što me zanima!

Bizarno: Prostitutka vaginom 'zapela' na mrtvom muškarcu

Nevjerojatan i tragičan splet okolnosti muškarca u poznim godinama je stajao života, a ženu kojoj je platio za seks vjerojatno s trajnim psihičkim posljedicama
Vidi originalni članak

Na šokantnoj snimci zabilježenoj najvjerojatnije negdje u Kini nalazi se beživotno tijelo muškarca koji je umro za vrijeme seksualnog odnosa. Na muškarcu pak prekrivena leži prostitutka koja svoj spolni organ nije uspjela odvojiti od penisa nesretnog starca. 

U pitanju je rijetka pojava poznata pod imenom 'penis captivus' koja se javlja usred snažnog grčenja mišića u vagini zbog kojeg se penis ne može izvaditi van.  U ovom se slučaju to najvjerojatnije dogodilo usred šoka prostitutke nakon što je muškarac umro, pretpostavlja se, od srčanog udara. 

Snimka prikazuje kako bolničari vuku nosila do kola Hitne pomoći kako bi ih prevezli u bolnicu i tamo razdvojili, piše Daily Mail.  

Nažalost, o cijelom slučaju ne zna se gotovo ništa. Snimka se izvorno pojavila na kineskim društvenim mrežama, a onda i na LiveLeaku. Žena je od muškarca najvjerojatnije odvojena nakon što je dobila injekciju za opuštanje mišića, no kakve će joj psihičke posljedice ostati - o tome uopće ne želimo razmišljati. 

Idi na 24sata

Komentari 115

  • luna5 12.02.2016.

    svaka hebacina ima svoju cjenu

  • INDODA9 08.02.2016.

    Ma ga je ćapala i srce mu iščupala.;))

  • ninaa2431 05.02.2016.

    Ovaj se ubio od seksa...:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare